<>

 
 
 
A Traktor kezd magára találni, visszatért első számú kapusuk és győzelemre vezette a csapatot. A vendég Medvescak idegenben vergődik. Mindkét csapat ugyanannyi ponttal áll, hazai sikert várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.90

A Traktor elgázolhatja a zágrábi medvét

A Traktor kezd magára találni, visszatért első számú kapusuk és győzelemre vezette a csapatot. A vendég Medvescak idegenben vergődik. Mindkét csapat ugyanannyi ponttal áll, hazai sikert várunk.
KHL
Traktor - Medvescak Zagreb
Hétfő, 15:00 óra

A Traktor Cseljabinszk eddig 18 mérkőzést játszott, 20 pontot gyűjtöttek, ami nem sok, viszont legutóbbi két mérkőzésüket megnyerték. Hazai pályán nyolc meccset játszottak, ebből háromszor hagyták el győztesen a jeget. Szombaton legyőzték a Slovan Bratislavát, valamint még szeptemberben legyűrték a Jugrát és a Dinamo Rigát. Legponterősebb játékosuk Popov 10 ponttal (4+6), mögötte Csisztov és Glinkin 9-9 (5+4 és 3+6), valamint Quint 8 pontos (3+5). A kapuba szombaton visszatért Michael Garnett, aki 94,1%-kal védett a Slovan ellen, valószínűleg az edző hétfőn is őt állítja a kapuba.

A Medvescak Zagreb idén az egyik legrosszabb nyugati csapat, a 14 csapatos főcsoport 11. helyén állnak. Eddig 19 meccsük van, ahol 20 pontot szereztek. Tíz idegenbeli meccset játszottak, csak háromszor nyertek. Nyáron több kulcsjátékosuk is távozott, többek között a korábbi NHL-gólkirály Jonathan Cheechoo, illetve a Vesce, Linglet, Ellison támadósor. Legjobbjuk Pascal Pelletier 16 ponttal (5+11), míg Martin St. Pierre 14 pontos (5+9). A kapuban Barry Brust 93,2%-a és 2,4-es gólátlaga jó, Mark Dekanich 85,5%-a és 4,7-es kapott gólátlaga viszont pocsék.

004. Traktor - Medvescak Zagreb, 1 (1.90) - Tippmix

A két csapat tavaly kétszer találkozott, Cseljabinszkban a Traktor 5-1-re átgázolt a Medvescakon, idegenben is nyert 5-4-re, viszont csak büntetőkkel. A hazaiak kerete összeszokottabb, ráadásul visszatért remek kapusuk, ezért bízunk bennük.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!