<>

 
 
 
Kétségtelenül az egyik, ha nem a legnagyobb összecsapásnak ad otthont a BL keddi játéknapján a római Olimpiai Stadion, ahol a Farkasok a Bayernt fogadják.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Jöhetnek a gólok a nap rangadóján

Kétségtelenül az egyik, ha nem a legnagyobb összecsapásnak ad otthont a BL keddi játéknapján a római Olimpiai Stadion, ahol a Farkasok a Bayernt fogadják.
Bajnokok Ligája
Roma - Bayern München
Kedd, 20:45 óra

Hosszú idő után tért vissza újra a legrangosabb európai kupasorozatba az AS Roma, megilletődöttségnek azonban semmi nyoma, hiszen Rudi Garcia együttese az első fordulóban 5–1-re kiütötte a CSZKA Moszkvát, majd értékes ponttal távozott a Manchester City otthonából (1–1). Ha mindez nem lenne elég, a bajnokságban is menetelnek a Farkasok, olyannyira, hogy csupán egy ponttal előzi meg őket a tabellán a listavezető Juventus gárdája. A rómaiak idei legnagyobb ellenfelének egyelőre a sérülések bizonyulnak, hiszen De Rossi, Strootman, Astori és Castan után Seydou Keita is kidőlt, rájuk ma este sem számíthat a francia mester.

Ami a bajorokat illeti, meglehetősen visszafogottan kezdték az idei BL szezont Robbenék, a City és a CSZKA elleni meccset is 1–0-al abszolválta Pep Guardiola együttese. A Bundesligában viszont továbbra is egyeduralkodók a „bőrnadrágosok”, legutóbb a Werder szaladt bele egy hatosba az Allianz Arénában, összesítésben pedig 8 fordulót követően 6 győzelemmel és 2 döntetlennel magabiztosan vezetik a pontvadászatot Müllerék. A vendégeknél is lesznek meghatározó hiányzók, Thiago, Schweinsteiger, Javi Matinez és Badstuber is harcképtelen.

Tipp: Roma - Bayern München, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - Tippmixpro

A Roma az idei szezonban minden sorozatot figyelembe véve összes tétmeccsén rúgott gólt, a Bayernről pedig egy Hamburg elleni 0–0 kivételével szintén elmondható ugyanez. Mi másra fogadhatnánk ezek után, minthogy egymásnak is minimum egyszer beköszönnek a csapatok?

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!