<>

 
 
 
Mourinho mester együttese ma kötelező feladat előtt áll. Bár az ilyen meccsek általában a legnehezebbek, ennek ellenére mi bizalmat szavazunk a kékeknek...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.43

Londonban már nem ússza meg a Maribor

Mourinho mester együttese ma kötelező feladat előtt áll. Bár az ilyen meccsek általában a legnehezebbek, ennek ellenére mi bizalmat szavazunk a kékeknek...
Bajnokok Ligája
Chelsea - Maribor
Kedd, 20:45 óra

A helyzet tulajdonképpen roppant egyszerű: ha nyernek Oscarék, úgy féltávnál már minden bizonnyal bebiztosítják továbbjutásukat a csoportból. A londoniak a Premier League-ben szárnyalnak, veretlenül, nagy előnnyel vezetik a bajnokságot. Gólarányuk 8 mérkőzésen 23-8, tehát a támadószekcióra és a védelemre sem lehet panasz. A forma kitűnő, a hétvégén a Crístal Palace otthonából hozták el mindhárom pontot Terryék. A BL-ben győzni tudtak a Sportingnál, viszont a szeszélyes Schalkével nem bírtak a Stamford Bridge-en (1-1), ez az elhullajtott két pont viszont nagyon hiányzik a totális biztonságérzethez. Ma a kvartett papíron leggyengébb együttese látogat Londonba... A hiányzók listájának első helyén hazai oldalon természetesen Diego Costa neve szerepel. A brazil-spanyol csatár a válogatottnál sérült meg, a hétvégén sem lépett pályára. Rajta kívül a középpályán vannak "lyukak": Ramires és Schurrle nem bevethető.

Szokatlan helyzettel kell szembesülniük a szlovén futballszerető közegnek: nem a Maribor vezeti a bajnokságot 13-14 fordulót követően! A lilák csak a 3. pozíciót foglalják el, és ugyan van egy elmaradt meccse Tavareséknek, a Domzale és a Ljubljana személyében két komoly kihívója is lesz a gárdának az idén. Az elmúlt négy év szlovén bajnoka már három vereséget szenvedett a pontvadászat eddigi szakaszában, a Celje épp a hétvégén nyert nála. Zahovicék a BL-ben eddig kétszer ikszeltek (otthon a Sportinggal), idegenben pedig a Schalkéval - mindkétszer 1-1 lett a végeredmény. Az első ütközetben a hajrában sikerült a pontmentés, a németeknél viszont Boharék szerezték meg a vezetést. Egy fontos hiányzója biztosan lesz Ante Simundza vezetőedzőnek: Agim Ibraimi, a lilák macedón támadója két sárgás, így eltiltását tölti. A selejtezők során a Tel-Avivot "kivégző" csatár pótlása nem lesz egyszerű feladat a mariboriak számára... Egy korábbi sérült bekk a hétvégén visszatért, így vele számolhat a szakvezetés.

128. Chelsea - Maribor, (0-1) 1 (1.43) - Tippmix

A Chelsea otthon egyszer megtréfálta a fogadókat ebben a sorozatban, mikor nem bírt az akkor romokban lévő Schalkéval. Most viszont szerintünk nem hibáznak Hazardék: a londoniak kettővel verik el a derék szlovénokat. Tippünk hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!