<>

 
 
 
Kedden folytatódik a BL csoportköre: a PSG Cipruson, míg az Ajax Barcelonában tesz látogatást. Emellett egy északi meccset szemeltünk ki Svédországból.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: BL és egy svéd csata

Kedden folytatódik a BL csoportköre: a PSG Cipruson, míg az Ajax Barcelonában tesz látogatást. Emellett egy északi meccset szemeltünk ki Svédországból.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

095. Hammarby - Östersund, 1 (1.42) - svéd másodosztály, 19:20

A feljutásra hajtó Hammarby fogadja a nem túl motivált 5. helyezettet. A hazaiak 54 ponttal állnak, még akár elsők is lehetnek, ám pontokat nem veszíthetnek 3 fordulóval a vége előtt, hiszen teljesen nyílt az élmezőny... A liga legjobb támadósora remek formát mutat, immáron 7 bajnoki meccs óta nem találtak legyőzőre, otthon pedig mindössze 12 gólt kaptak 13 meccs alatt. Az Östersund már nem érintett a feljutási harcban, hiszen matematikailag már nem érhetnek oda a dobogóra. Vendégként 6-2-5 mérlegükkel egyébként is sebezhetőek, legutóbb a Jönköpings simán verte őket 4-0-ra. A motiváció és a hazai pálya miatt ez nálunk 1-es!

120. APOEL Nicosia - PSG, 2 vagy 3 gól (2.00) - Bajnokok Ligája, 20:45

Az utolsó fogadja az elsőt a BL F jelű csoportjában. A ciprusi APOEL vállalható (0-1) barcelonai eredménnyel mutatkozott be a főtáblán, majd az első hazai meccsén 1-1-et játszott az Ajaxszal. Túlságosan gólzáporos meccseket a hazai bajnokságban sem vív, az idénybeli hat fellépése közül csak egyszer szerzett három találatot, rendszerint megáll kettőnél. Odahaza minden másosik fellépésén jött a 2-3 gólos opció, jelenleg három sérültje van, s többek játéka kérdéses a párizsiak ellen.

Francia oldalon továbbra sem bevethető az első számú gólfelelős, Ibrahimovic, s Lavezzi és Marquinhos sem szerepelhet kedden. Nélkülük az elmúlt hetekben számolatlanul játszotta az 1-1-es döntetleneket a PSG, igaz legutóbb 3-1-re legyőzte a Lens-t. A BL-ben jól áll a francia bajnok, hiszen az amszterdami döntetlen (a szokásos 1-1...) után ragyogó meccsen 3-2-re legyőzte a Barcát. A PSG idegenbeli sikerében nem látunk jelentős értéket – 1.50 körül adják -, némi bátorsággal megkockáztatható a 120-as Tippmixesemény D-je.

126. Barcelona - Ajax, 2.5 gól felett (1.40) - Bajnokok Ligája, 20:45

Az F-csoport 3. körében a 2. helyezett fogadja a 3. helyen állót. A Barca legutóbb botlott Párizsban, ahol azért megmutatkoztak védelmi gyengeségei is, pedig a franciák helyzetkihasználása mostanság meglehetősen gyatra... A támadósort nem kell bemutatni, a Messi-Neymar kettősben bármikor benne van a gól. Az Ajax a papírforma szerint a csoport 3. helyére, vagyis az El-be jutára lehet esélyes, a PSG-vel és az APOEL együttesével is 1-1-es döntetlent játszott, mindkét meccsen meg voltak egyébként a lehetőségeik a győzelemre. A gól ugyanúgy benne van Frank de Boer csapatában, az izlandi Sigthorsson és a dán Schöne is gólerős. A Barcelona ha nagyon akarja, akkor egyedül is képes lehet hozni ezen a meccsen az overt, a hazai sikerre adott minimális odds tükrében a gólok lehet itt a legjobb választás!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!