<>

 
 
 
A hazaiak eddigi összes otthoni meccsüket megnyerték, míg a vendégek az SHL utolsó helyén állnak és idegenben is a legrosszabbak.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.48

A HV71 otthonában nincs sok esélye a Leksandnak

A hazaiak eddigi összes otthoni meccsüket megnyerték, míg a vendégek az SHL utolsó helyén állnak és idegenben is a legrosszabbak.
SHL
HV 71 - Leksand
Kedd, 19:00 óra

A HV71 Jönköping jelenleg a 3. helyen áll a svéd ligában, 12 meccsen 8-szor nyertek, gólkülönbségük 35:24. Legutóbbi négy meccsüket megnyerték, hazai jégen pedig egyenesen százszázalékosak. Többnyire esélyt sem adnak ellenfeleiknek, a Brynast és a Frölundát 5-0-s veréssel küldték haza, míg pénteken a Vaxjőt 6-3-ra verték. Legponterősebb játékosuk Erik Christensen 13 ponttal (2+11), Ted Brithén 10 (7+3), Calle Ridderwall pedig 8 pontos (6+2). Kapusaik jól védenek, eddig felesben kaptak lehetőséget, Erik Ersberg 92,1%-kal, míg Gustaf Wesslau 93,5%-kal teljesített.

A Leksand IF pocsékul kezdte az új szezont, 12 meccsen csak kétszer nyertek, az utolsó helyen állnak. A gólkülönbségük 18-42, tehát meccsenként átlagban másfél gólt lőnek és 3,5-öt kapnak. Idegenben hatból ötször kikaptak, egyedül szombaton az Örebro otthonában nyertek. A tavalyi csapatból a két legjobb játékosuk távozott, Mikael Johansson 39, valamint Patrik Hersley 35 pontot gyűjtött, ami hiányzik a csapatnak. Említést érdemlő játékosaik Tomi Sallinen 7 (4+3), Toni Kakhönen 6 (1+5) és Veli-Matti Savinainen 5 (4+1) ponttal. A kapuban Oscar Alsenfelt 91,1%-os védési hatékonysága jó lenne, ha nem 3,21-es kapott gólátlag párosulna hozzá.

079. HV 71 - Leksand, 1 (1.48) - Tippmix

A két csapat idén már egyszer találkozott, akkor 3-2-re nyert hosszabbítás után a HV71 vendégként, most viszont hazai jégen minden esély megvan a rendes játékidős sikerükre is. A két csapat tavaly a rájátszás első körében találkozott, akkor 4-1-es összesítéssel verte ki a jönköpingi együttes a Leksandot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!