<>

 
 
 
Itt a lét a tét! Mindkét alakulat győzelmi kényszerben lép pályára ma este, igaz, más-más előzmények miatt. Gólváltással és német pontszerzéssel kalkulálunk...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Gólváltást várunk Isztambulban

Itt a lét a tét! Mindkét alakulat győzelmi kényszerben lép pályára ma este, igaz, más-más előzmények miatt. Gólváltással és német pontszerzéssel kalkulálunk...
Bajnokok Ligája
Galatasaray - Dortmund
Szerda, 20:45 óra

A Galata a BL-ben nem áll jól: az Anderlechttel nem bírtak Isztambulban, majd simán kikaptak az ágyúsoknál. Mindkét találkozón Burak Ylmaz talált be. A bajnokságban jobban megy a sárga-pirosaknak: jelenleg a 2. helyet foglalják el, a hétvégén pedig győztes rangadót vívtak az ősi rivális Fener ellen. Sneijder volt a találkozó hőse: a holland karmester a hajrában kétszer is mattolta a vendégek kapusát. A formára tehát nem lehet panasz, és bizony kell is a lendület a törököknek, ha tovább akarnak lépni a csoportból. Több botlás nem megengedett, hiszen ha ma is pont nélkül maradnak, úgy szinte biztos, hogy nem tudják megismételni a tavalyi teljesítményt. Prandelli mester erős kerettel dolgozhat, ám lesznek fontos hiányzói. Felipe Melo és Dzemaili mindkét eddigi BL-meccsen kapott sárgát, így eltiltásukat töltik. A szűrés a középpályán is másra hárul, a két futballista pótlása azonban nem ígérkezik könnyű feladatnak. Rajtuk kívül szinte mindenki hadra fogható.

Főtipp

Galatasaray - Dortmund, mindkét csapat lő gólt (1.60) - Tippmixpro

Melléktipp

Galatasaray - Dortmund, döntetlen nélkül 2 (1.35)

A Dortmund a BL-ben eddig hibátlan, ugyanakkor a Bundesligában csak esik-kel. Klopp mester fiai 8 meccsen 7 pontot gyűjtve mindössze a 14.-ek a tabellán - már 5 vereségnél járnak a sárga-feketék... A hétvégén Kölnben sem sikerült megtörni a rossz szériát, noha a sérültek közül már többen pályára léptek. A türelem egyelőre kitart a tréner mellett, ám most már valóban el kellene kezdeni a felzárkózást az élmezőnyhöz... Piszczek és Reus már a kezdőben kapott helyet, ám egyikük sem tudott segíteni a pontszerzésben. Padozott Ramos és Aubameyang, a center Immobile volt.

A dortmundiak elméletileg egy iksszel is kényelmes helyzetből várhatják a folytatást, ám jelen állapotukban minden sikerrek szükségük van Kehléknek. A keret már nem olyan "lyukas", mint eddig szinte bármikor a szezonban, és ez elég lehet az üdvösséghez. A Galata hazai környezetben veszélyes ellenfél, érzünk is bennük gólt, de az egy találat kevés lehet. A csapat két alapemberét nehéz lesz pótolni, így inkább a vendégeket favorizáljuk. Szerintünk mindkét háló megzörren majd!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!