<>

 
 
 
Jó esélyt látunk szerda este egy kis liverpooli gólzáporra, míg a Gremio a dobogó reményében nyerhet Brazíliában. A svéd hokiligában pedig a Lulea sikerét várjuk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Gremio, Lulea és a Pool-Real

Jó esélyt látunk szerda este egy kis liverpooli gólzáporra, míg a Gremio a dobogó reményében nyerhet Brazíliában. A svéd hokiligában pedig a Lulea sikerét várjuk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

152. Lulea - Örebro, 1 (1.65) - svéd jégkorongbajnokság, 19:00

A 4. fogadja a 8. helyen állót a svéd élvonal 13. körében. A Lulea tavaly odaért a playoffba a 6. hellyel, ahol azonban a Växjö búcsúztatta őket. Idén is egyértelmű elvárás a rájátszásba kerülés, és az elmúlt 12 forduló alatt lehet is esélye erre a hazaiaknak. Otthon nem kezdtek jól: 2-1-1-1 mérlegük csak a 9. legjobb a ligában és 12:11-es gólarányuk sem fényes saját jégen. Az Örebro tavaly 11. lett, így osztályozón kellett biztosítania élvonalbeli tagságát. Keretét nem sikerült komolyan megerősíteni, így vélhetően idén is az utolsó 4-be várható. Jól kezdték a szezont, de a lendület elfogyóban van: legutóbbi 5 meccséből hármat elbukott a gárda, legutóbbi két meccsét zsinórban veszítette el. Idén fordított felállásban már találkoztak, akkor 3-1-re nyert idegenben a Lulea. Ez az eredmény ezúttal is reális lehet a hazaiak javára!

184. Liverpool - Real Madrid, 2.5 gól felett (1.63) - Bajnokok Ligája, 20:45

A Real eddig ellentmondást nem tűrően menetel a B-csoportban: sima 5-1-es győzelem a Basel ellen, majd 2-1-es siker a Ludogorec vendégeként. A bajnokságban is kiváló formát mutatnak: legutóbbi 5 bajnokijukat megnyerték, ráadásul mindezt 25:3-as gólaránnyal! Nem kérdés tehát, hogy végre a támadósor. A Pool 2-1-es sikerrel nyitotta a csoportkört a Ludogorec ellen, legutóbb a Basel otthonában azonban gólképtelen maradt, így 1-0-s vereséget szenvedett. A hátsó alakzatban vannak gondok, melyet jól jelez a QPR-tól kapott hétvégi 2 gól is, legutóbbi 8 tétmeccsén mindig kapott gólt a gárda. Kár lenne azonban a Basel meccs után leírni a Balotelli-Sterling támadó kettőst, bármikor képesek villanni. Izgalmas, lüktető meccset várunk sok helyzettel és persze gólokkal!

206. Gremio - Figueirense, 1 (1.45) - brazil bajnokság, 01:00

Hajrájához közeledik a brazil pontvadászat, szerdán már a 30. fordulónak futnak neki a csapatok. Mindkét együttes számára van még tét: a Gremio az első 4-be vágyik, míg a vendégek a kieső zónától menekülnek. A Gremio lemaradása mindössze 3 pont, azonban jelenlegi formáján mindenképp javítania kell, hiszen legutóbbi két meccsén nem tudott nyerni. Scolari mester egyetlen problémája, hogy csak Barcos képes gólt lőni, tehát ha őt semlegesítik, akkor nehéz helyzetben a Gremio. A Figueirense védelme azonban rendszerint nem áll a helyzet magaslatán: 40 kapott gólnál járnak, mely holtversenyben a legtöbb a mezőnyben, vendégként 5-1-8 mérleget tudnak felmutatni, legutóbbi 4 túrájukon kikaptak... A Gremio kerete erős, védelme stabil, ha gólt tudnak szerezni, akkor az jó eséllyel elég lesz a győzelemhez, melyre nagy szüksége lenne a hazaiaknak!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!