<>

 
 
 
A szerdai játéknapon Görögországban vendégszerepel a Juventus; az Olympiakosz elleni derbin a védelmek dominálhatnak.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Nem a gólokról fog szólni a zebrák meccse

A szerdai játéknapon Görögországban vendégszerepel a Juventus; az Olympiakosz elleni derbin a védelmek dominálhatnak.
Bajnokok Ligája
Olympiakosz - Juventus
Szerda, 20:45 óra

A hazaiak meglepő győzelemmel lepték meg a pireuszi közönséget és saját magukat az első játéknapon, az előző kiírásban a döntőig menetelő, spanyol bajnoki címvédő Atleticót győzték le 3–2-re a nyitányon. A második körben aztán a derűre ború érkezett, Malmőben ugyanis váratlan vereségbe szaladt bele Michel együttese. A hazai pontvadászatban 6 fordulót követően 4 győzelemmel, 1 döntetlennel és 1 vereséggel a harmadik helyen áll a piros-fehér alakulat.

176. Olympiakosz - Juventus, 2.5 gól alatt (1.60) - Tippmix

A torinóiak egy Malmö elleni 2–0-s győzelemmel rajtoltak a sorozatban, a második játéknapon azonban kapituláltak a Vicente Calderon gyepén, így a másik három csapathoz hasonlóan nekik is 3 pontjuk van a harmadik forduló előtt. A főpróba nem sikerült túl jól Massimiliano Allegri együttesének, hiszen a Sassuolo otthonában először veszítettek pontokat a Seria A-ban, más kérdés, hogy még így is maradt egy egységnyi előnyük a tabella élén a második AS Rómával szemben. Pepe, Morata, Cacares és Barzagli bajlódódik sérüléssel, rájuk aligha számíthat ma este az Öreg hölgy.

Az egyik legkiélezettebb csoportban minden pont létfontosságú lehet, éppen ezért szerintünk óvatosak lesznek a csapatok, elsősorban a védekezésre fognak koncentrálni. A Juve egy paraszthajszálnyival esélyesebb a görög pokolban, de szimpatikusabb fogadási opciónak tűnik a kevés találatszám, nálunk ez a nyerő tipp!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!