<>

 
 
 
Az El E-csoportjában a PSV és a Panathinaikosz is a továbbjutó helyekre pályázik, így közös meccsük különösen fontos lehet csütörtök este.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Újabb áldozatot szedhet a PSV

Az El E-csoportjában a PSV és a Panathinaikosz is a továbbjutó helyekre pályázik, így közös meccsük különösen fontos lehet csütörtök este.
Európa-liga
PSV - Panathinaikosz
Csütörtök, 21:05 óra

Az E-csoportban két forduló után a Dinamo Moszkva vezet, második az Estoril 3, harmadik a PSV ugyancsak 3 ponttal, 4. a görög együttes, amely még nem szerzett egységet. A hazai gárda jól szerepel a bajnokságban, Cocu mester fiai négypontos előnnyel várják a folytatást. Hazai környezetben hibátlanok (5-0-0), a Phillips Stadionban a hétvégén az AZ adta meg magát (3-0). Mahrenék gólaránya odahaza 18-1 - azért ez dicséretes, mind a védelemre, mind pedig a támadószekcióra nézve. Az EL-ben a portugálokat szűken verték a piros-fehér-feketék, Moszkvában a ráadásban kapituláltak. A forma és a hazai pálya előnye mindenképpen a PSV mellett szó.

A Pana csak árnyéka korábbi önmagának, a zöldek a bajnokságban sem remekelnek: a görög futballt elérte a válság, a sztárklubok is kénytelenek voltak alkalmazkodni a megváltozott gazdasági környezethez. Yannis Anastasiou alakulata jelenleg mindössze az 6. a bajnokságban, 1-1-1-es sebezhető idegenbeli mérleggel. A hétvégén az OFI Kréta nyert Athénban. Az EL-ben eddig kétszer égtek a fiúk, otthon az oroszoktól, idegenben a luzitánoktól kaptak ki. Marcus Berg, az együttes legjobb támadója sérült...

242. PSV - Panathinaikosz, 1 (1.60) - Tippmix

Azt gondoljuk, hogy a görög társulat csak árnyéka korábbi önmagának, a PSV jó passzban van, és behúzza a továbbjutás szempontjából oly fontos három pontot. Tippünk tehát: 1-es!

 
 
  • 2soma5052014október23.20:24ÚjVálasz

    Rosszul tudtam, mégis játszanak.

     
  • 1soma5052014október23.16:03ÚjVálasz

    Én úgy tudom, hogy a PSV két legjobb támadója Depay és De Jong sem fog játszani.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!