<>

 
 
 
Az Euroligában a Barcelonát, az Európa-ligában a Torinót és a Celticet támogatjuk az október 23-i ünnepnapon.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Euroliga és az Európa-liga

Az Euroligában a Barcelonát, az Európa-ligában a Torinót és a Celticet támogatjuk az október 23-i ünnepnapon.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

218. Milano-Barcelona, 2 (1,75) - férfi kosár Euroliga, 21:00

A C-csoport 2. fordulójában az olasz bajnok fogadja a spanyolt. A Milano a múlt szezon egyik meglepetése volt, szinte bárkit képes volt megszorongatni, mielőtt az Euroliga negyeddöntőjében a későbbi győztes megállította. A bajnokság nagy csatában lett meg, otthon hagyományosan erős. A nyáron sokat változott a keret, érkeztek minőségi emberek, de mintha a védekezés egyiküknek sem lenne erőssége, és ez látszik is a pontszámokon. Be is csúszott már két vereség. A Barcelona a csalódást keltő nemzetközi idény után beerősített, jobb kerettel bír a hazaiaknál, és jól kezdte a szezont, így eddig a Real Madrid ellenit vereséget leszámítva hét győzelme van. Az Euroligát szoros sikerrel kezdte, pihentebb, hiszen alig két napja a Milano játszott. Behúzhatja a rangadót.

235. Torino - Helsinki JK, 1 (1.48) - Európa-liga, 21:05

A Torino egy brüsszeli 0-0-val, majd a Köbenhavn szűkös 1-0-s legyőzésével nagy lépést tett a továbbjutás felé, azonban olyan meccseken, mint a csütörtöki HJK elleni hazai derbi, nem veszíthet pontokat. Nincs rossz formában a csapat: a Napoli ellen ugyan becsúszott idegenben a papírforma vereség (1-2), de az Udinese ellen fontos 3 pontot szerzett bajnokságban a gárda. A finn pontvadászat lassan véget ér, a HJK már bajnok, így teljes gőzzel az El-re koncentrálhat, ugyanakkor nagy hátránya, hogy 32 bajnoki meccsen túl van, vagyis a játékosok fáradtak, ellenben az olasz bajnokságban még csak 7 forduló ment le. A Torino ugyan időnként impotens támadójátékot mutat, de rendre 1-1 góllal jobb tud lenni verhető ellenfeleinél. Nem várunk meglepetést: a HJK-nak a két vereség után mennie kell előre, amely hátul megbosszulhatja magát, így a Torino behúzhatja a 3 egységet.

239. Celtic-Astra Giurgiu, 1 (1,76) - Európa-liga, 21:05

A skót 5. fogadja a román 4. helyezettet a D-csoport 3. fordulójában. A Celtic az elmúlt években nem költött eleget új játékosokra, és mostanra oda jutott, hogy a BL-főtábla túl nagy kihívás. A bajnokságot ettől még simán nyerte, és ugyan most még elég rosszul áll, egyrészt egy meccsel kevesebbet játszott, másrészt a nyári kudarcok után megindulni látszik. Az El-ben veretlen, a bajnokságban egy peches vereség mellett legutóbb egy 5-0 is összejött. Az Astra elvileg a Steaua kihívója lenne a szezonban, és ennek megfelelően kezdett, miközben a Lyont kiejtette az El-csoportkörért. A diadalmenet azonban hamar véget ért, mikor a játékosok fizetései csúszni kezdtek. Azóta lassan rendeződik a helyzet, de az eredmény nem látszik a pályán, így bukdácsol hazájában és az El-ben is. Idegenben amúgy is gyenge, pórul járhat Skóciában is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!