<>

 
 
 
A Steaua jobb formát mutat, mint portugál ellenfele, ráadásul a románok kerete is acélosabbnak tűnik, így hazai sikerre hajtunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Még egy kivégzés jön Bukarestben?

A Steaua jobb formát mutat, mint portugál ellenfele, ráadásul a románok kerete is acélosabbnak tűnik, így hazai sikerre hajtunk!
Európa-liga
Steaua Bukarest - Rio Ave
Csütörtök, 19:00 óra

A román bajnok drámai körülmények között csúszott le a BL-ről, és ha már a második számú sorozatba kerültek, ott igyekeznek minél tovább jutni Constantin Galca fiai. A bajnokságban 11 fordulót követően 9-1-1-es mérleggel a tabella első helyén állnak, egyetlen vereségüket még augusztusban szenvedték el, két győztes bajnokival a hátuk mögött érkeznek az ütközetre. Az EL-ben a J-csoportba nyertek besorolást Keserűék, az Aalborgot péppé verték, Kijevben kikaptak. Rusescuéknál szinte teljes a keret, Tanase, a gárda középpályása is már bevethető.

A Rio Ave tipikus kiscsapat, szerény lehetőségekkel, takarékos költségvetéssel, és luzitán klubhoz híven, sok-sok brazil légióssal. Pedro Martins vezetőedző alakulata nem kezdte rosszul a szezont, 7 fordulót követően 11 egységgel az élmezőnyhöz tartozik. A formája viszont tragikus, a három nyertes meccset négy nyeretlen fellépés követte, sovány vigasz, hogy a kupában legalább továbbléptek egy alacsonyabb osztályú alakulattal szemben. Az EL-ben eddig nem termett babér Wakasoéknak, a Kijevtől otthon, az Aalborgtól idegenben kaptak ki. Gólt még nem szereztek.

228. Steaua Bukarest - Rio Ave, 1 (1.55) - Tippmix

A két alakulat közül egyértelműen a románokat tartjuk esélyesebbnek, hazai környezetben behúzzák a meccset a piros-kékek, és így kellemes pozícióból várhatják majd a folytatást. Tippünk 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!