<>

 
 
 
Pénteken rendre a francia másodosztály szolgáltat komoly oddsokat, ezúttal is innen szemeltünk ki kettőt: a Sochaux nyerhet, az Auxerre viszont remizhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Francia iksz és hazai!

Pénteken rendre a francia másodosztály szolgáltat komoly oddsokat, ezúttal is innen szemeltünk ki kettőt: a Sochaux nyerhet, az Auxerre viszont remizhet.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

080. Nimes - Auxerre, X (2.95) - francia másodosztály, 20:00

A középmezőny két együttese találkozik egymással, igazság szerint mindketten azt hozzák egyelőre, mely előzetesen várható volt. A Nimes 3-6-2 mérleggel 10., míg a vendég Auxerre 3-5-3-al a 12. Az Auxerre legutóbbi 5 meccséből négyszer remizett, eddigi 5 döntetlenjéből hármat vendégségben szedett össze. A Nimes vendégeként még senki sem nyert, viszont 4 csapat már ponttal távozott idén. Az előző idényben oda-vissza megosztoztak a pontokon a felek, amely tökéletesen mutatja, mennyire kiegyenlített a köztük lévő küzdelem. Bőven benne van a pakliban péntek esti közös derbijükön is a döntetlen!

078. Sochaux-Laval, 1 (2.15) - francia másodosztály, 20:00

A 7. fogadja a 11. helyen állót a 12. fordulóban. Az élvonalból visszacsúszott hazaiak borzalmasan kezdték a másodosztályt, azonban a legutóbbi 5 fordulóban már 3-2-0 sort hoztak össze, így szépen kúsznak fel a tabellán. Az előző körben simán verték idegenben 4-1-re a Chateauroux együttesét. A Laval tavaly 42 ponttal megúszta a kiesést és mivel keretét nyáron nem sikerült komolyan megerősíteni, idén sem lehetnek nagyobb céljaik, mint a vonal felett végezni. Rengeteget remiznek: 2 győzelmük és 1 vereségük mellett már 8 döntetlen szerepel, idegenben 1-3-1 sort tudnak felmutatni. A Sochaux kerete a kiesés egyértelmű következményeként meggyengült, de még így is az egyik legjobb a francia másodosztályban, míg a Laval ennél lényegesen szerényebb játékosállományt tud felmutatni. Érdemes lehet egy bátrabb szelvényen a hazait játszani

!
 
 
  • 1pnotus2014október24.10:56ÚjVálasz

    Szerintem Az Ajaccio GF nyer, de legrosszabb esetben sem kap ki Brestben

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!