<>

 
 
 
Az Újpest a Wisla Krakkó és a Celta Vigo is hazai pályán nyerheti meg bajnokiját. Nyerj a Tippmixtábláról!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Magyar, lengyel, spanyol túra

Az Újpest a Wisla Krakkó és a Celta Vigo is hazai pályán nyerheti meg bajnokiját. Nyerj a Tippmixtábláról!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

060. Újpest-Nyíregyháza, 1 (1.40) - labdarúgó NB I, 19:00

Az Újpest legutóbb négy meccsén nyolc pontot gyűjtött, míg a Nyíregyháza egyet sem. Már ez a formakülönbség is elgendő lenne, hogy támogassuk a hazai sikert, de a kereteket közelebbről megnézve is azt kell, hogy mondjuk: a fővárosi lilák egyértelmű esélyesei ennek a találkozónak. Az Újpest a Szusza Ferenc stadionban verte már a Ferencvárost és a Debrecent is, nem valószínű, hogy éppen egy Nyíregyháza ellen hullajtana pontokat. Egy olyan Nyíregyháza ellen, amely legutóbbi három idegenbeli meccsét is simán elveszítette. Nem csoda, hogy azóta már új edző irányít: a Pápáról távozó Mátyus János vette át az irányítást. Mindössze azonban néhány napja volt a felkészülésre és hiába lesz majd később jó edző Mátyus, azért rögtön egy Újpest elleni idegenbeli meccsen még ő sem tehet csodát. A hazaiaknál Kabát és Ojo, a vendégeknél Abdouraman, Szécsi és Rubus maródiak.

061. Wisla Krakkó-Podbeskidzie, 1 (1.62) - lengyel bajnokság, 20:30

A Wisla három zsinórban elveszített bajnoki meccs után legutóbb nagyon fontos 3 pontot szerzett a Gornik 5-0-s idegenbeli kiütésével, így megtartotta helyét az élbolyban, jelenleg a 4. helyen állnak, hátrányuk mindössze 2 pont az éllovas Legia mögött. Otthon van hova javulni a 2-2-2 sort elnézve, legutóbbi 2 hazai meccsén kikapott, így lassan ideje kárpótolni a hírek krakkói ultrákat... A Podbeskidzie tavaly alsóházi csapatként a 14. helyen zárta az alapszakaszt, a rájátszásban az alsóházban végül a 2. helyen ért célba. Idén jól kezdett, 5-2-5 mérlegével a 8. helyen áll, vagyis jelen állás szerint a felsőházban harcolhat majd. Vendégként a Zawisza és a Cracovia csapatát legyőzték, ám a Lechia-Kielce-Jagiellonia hármas ellen kikaptak. A Wisla kerete erős és az előző meccsen mutatott játék alapján kimászhatnak a gödörből és péntek este odahaza kárpótolhatják fanatikusaikat!

095. Celta Vigo-Levante, 1 (1.40) - spanyol bajnokság, 21:00

Két nyeretlen mérkőzés után van min javítania a hazai Celta Vigónak. A szebb napokban reménykedő gárdának meg is van az esélye a sikerre, hiszen azt a Levantét fogadja, amely az utolsó előtti helyen tanyázik, mindössze öt pontot gyűjtve. A Vigonak szüksége van a pontokra, a 7. helyen áll a bajnokságban és szinte kötelező az ilyen alsóházba tartozó csapatokat vernie, amennyiben el akarja érni a hőn áhított célt: a nemzetközi kupaszereplést. A meccs azért nem valószínű, hogy túl sima lenne. Egyrészt a Levante nem olyan rossz csapat, másrészt idegenben igencsak harapós, minden pontját vendégként szerezte a szezonban a gárda. Ráadásul új edzője is van. Ellenben a Celta otthon kissé döcögős, legutóbb például a Villareal vitte el innen a három pontot. Orellana (8 meccs/3 gól) eltiltás, Borja Oubina (0/0) és Fernández (4/0) pedig sérülés miatt hiányzik majd a Celtából, míg a vendégek részéről Vyntra (5/0), David Navarro (4/0), Tono (4/0) és Rafael Martins (3/0) nem bevethető. Utóbbi kivételével mindannyian védők, így igencsak nehéz helyzetben lesz hátul a Levante. Ezt könnyűszerrel kihasználhatja a hazai csapat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!