<>

 
 
 
A tartalékos és minden bizonnyal kiesőjelöltnek számító Lens aligha a masszív középcsapat ellen kezdi meg a felzárkózást...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.57

Ezúttal sem jár szerencsével az újonc

A tartalékos és minden bizonnyal kiesőjelöltnek számító Lens aligha a masszív középcsapat ellen kezdi meg a felzárkózást...
Francia bajnokság
Toulouse - Lens
Péntek, 20:30 óra

A francia élvonalban a 11. játéknapot rendezik a hétvégén. A Toulouse klasszikus középcsapatként teszi a dolgát, képes pozitív és negatív meglepetésekre is. Egész jó passzban voltak, sőt, vannak a lila-fehérek, hiszen a Rennes-t idegenben verték, aztán otthon remiztek a bajnokkal, nyertek a St. Etienne stadionjában, legutóbb viszont kapituláltak Marseille-ben. Ebből a négy csatából 7 egységgel kikeveredni, no azért az megsüvegelendő teljesítmény. Jelenleg a 9. pozíciót foglalják el 14 egységgel, otthon még őrzik veretlenségüket (2-2-0), igaz, legutóbbi két fellépésükön nem tudtak nyerni. Casanova mester kerete még mindig nem lesz teljes, ugyanis egy bekk és egy középpályás huzamosabb ideje sérült.

A Lens újonc a ligában, és eddig bizony még sem sikerült megszoknia az élvonal klímáját. A piros-sárgák a sereghajtók a mezőnyben, 8 pontjuk van, otthon és idegenben egyaránt 1-1-3-as a mérlegük. A gyenge rajtot követően augusztus végén két meccset nyertek meg Coulibalyék, azóta viszont nem örülhettek három pontnak. A legutóbbi öt fordulóban csak egy pont jött össze, a gólarány siralmas: 2-8! Egy akciógól több mint hét óra alatt... Antoine Kombouare vezetőedző nincs és nem is volt könnyű helyzetben, hiszen sérülések és eltiltások miatt szinte még nem is tudta pályára küldeni a legjobb összeállításában együttesét. A múlt héten eltiltott bekk most visszatér, viszont a párizsiak ellen kiállított középpályás és védő ezúttal hiányzik majd. Sérült nincs a csapatnál.

Tipp: Toulouse - Lens, 1 (1.57)

A Toulouse képes a meglepetésre, ám a gyengécske újoncnál szerintünk jobbak a lilák. A vendégnél megint alapemberek hiányoznak majd, őket pedig nehéz pótolni a szűkös keretből. Az az érzésünk, hogy a házigazda nem hibázik, és behúzza a három pontot. Tippünk: 1-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!