<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

A Straubing pontot sem szerzett még idegenben

A német sereghajtó az Iserlohnhoz látogat, nem gondoljuk, hogy pont most szakítaná meg nyeretlenségi sorozatát.
Német DEL
Iserlohn - Straubing
Péntek, 19:30 óra

Az Iserlohn Roosters a 14 csapat DEL 10. helyén áll. A német liga középmezőnye sűrű, az 5. helyezett Eisbaren Berline előnye csak 4 pont velük szemben. Eddig 6 hazai mérkőzést játszottak, ebből négyszer nyertek, egyedül a 4. Augsburg és az 5. Eisbaren távozott győzelemmel otthonukból. A 36:31-es gólkülönbségük jó a tabellán elfoglalt pozíciójuk ellenére. Az Iserlohn teljesítménye hektikus, legutóbbi három mérkőzésüket elveszítették, előtte viszont ötször nyertek. Legponterősebb játékosuk 7. a DEL-rangsorban, Nicholas Petersen 15 pontnál jár (6+9), mögötte Brooks Macek és Ryan Button 9-9 pontos (5+4 és 2+7). A csapat remek kapussal rendelkezik, Mathias Lange a 2. legjobb kapus 92,8%-os védési hatékonysággal.

A Straubing Tigers pocsék formában van, hét meccse pontot sem szereztek, 5 ponttal állnak 13 mérkőzés után, 21:50-es gólkülönbségük messze a liga legrosszabbja. Idegenben még pontot sem szereztek, 7 vendégként lejátszott meccsen 8 gólt lőttek és 26-ot kaptak. Sokat elmond, hogy a legjobb játékos csak az 59. helyet foglalja el a liga kanadai táblázatán, Harrison Reed 8 pontos (2+6), míg Dylan Yeo 6 pontja (3+3) sem túl sok. A kapuban a DEL legrosszabbja áll, Jason Bacashihua 87,7%-os teljesítménye rossz, akárcsak 4,17-es kapott gólátlaga.

036. Iserlohn - Straubing, 1 (1.60) - Tippmix

A két csapat tavaly négyszer találkozott, mindkét csapat kétszer-kétszer nyert, idén viszont ez már nem az a Straubing, amely tavaly volt. Egyértelműen hazai siker várható.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!