<>

 
 
 
Szokásos sztártipp rovatunkban ezúttal a volt újpesti közönség kedvenc, a 20-szoros válogatott Kovács „Kokó” Zoltán mondta el véleményét a hétvége rangadóival kapcsolatban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Kokónál a Bayern és a MU nyeri a rangadókat

Szokásos sztártipp rovatunkban ezúttal a volt újpesti közönség kedvenc, a 20-szoros válogatott Kovács „Kokó” Zoltán mondta el véleményét a hétvége rangadóival kapcsolatban.
Leverkusen – Schalke, X

A Schalke jól megy mostanában a Bundesligában, és a hétközi BL fordulót is sikerrel abszolválta, így egy pontot szerintem elhoz Leverkusenből.

Sampdoria – Roma, 1

A Samp és a Róma is szimpatikus, ráadásul eredményes futballt játszik, a hétközi Bajnokok Ligája pofon azonban benne lesz még a Farkasokban, a hazaiak pedig szerintem kihasználják mindezt.

Real Madrid – Barcelona, 2

Mindkét csapat remek formában van, ész érvek alapján nem tudnék dönteni, így a szívemre hallgatok; nyer a Barca!

PSG – Bordeaux, 1

Hazai pályán verhetetlen a PSG, a Bordeaux sem fogja megúszni vereség nélkül a Parc des Princesben.

Manchester United – Chelsea, 1

Ha még szeretne valamit az idei szezontól az MU, akkor muszáj nyerniük ezen a rangadón és valamiért az az érzésem, hogy sikerülni is fog nekik!

Debrecen – Ferencváros, 1

Jobb csapat jelen pillanatban a Debrecen a Fradinál, ráadásul a Videoton legyőzése után a játékosok önbizalma az egekben lehet. Győz a Loki!

Mönchengladbach – Bayern München, 2

A Bayern még mindig a világ egyik legjobb csapata, ezt kedden Rómában bizonyították Robbenék. A Bundesligában nincs ellenfelük, így hiába a Gladbach 2. helye, idegenben is nyernek a bajorok!

Milan – Fiorentina, X

A Milan rendkívül hektikus idén, és bár a Fiorentina is kiszámíthatatlan, az El-ben aratott csütörtöki győzelmük lendületet adhat nekik a hétvégére. Szerintem megosztozkodnak a csapatok a pontokon!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!