<>

 
 
 
A Dortmund hét közben tarolt Törökországban és szerintünk vasárnap délután a Hannover ellen sem lassít a német élvonal aktuális fordulójában.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.63

Isztambul után otthon parádézhat a Dortmund

A Dortmund hét közben tarolt Törökországban és szerintünk vasárnap délután a Hannover ellen sem lassít a német élvonal aktuális fordulójában.
Német bajnokság
Dortmund - Hannover
Szombat, 15:30 óra

Középcsapatok csatáznak ma a pontokért a Signal Iduna Parkban. A sárga-feketék a játéknap előtt mindössze a 14. pozícióban tanyáztak, 8 meccsen gyűjtött 7 pontjukkal. Otthon 1-1-2-es mérleget hoztak össze, csak a Freiburgot verték saját stadionjukban, a Bundesligában mutatott formájuk pedig borzalmas: legutóbbi öt fellépésükön mindössze egy iksz jött össze - a múlt hétvégén Kölnben kapituláltak Reausék. A BL-ben ezzel szemben a szebbik arcát mutatja a Klopp legénység: három mérkőzés után száz százalékosak a csoportjukban, a héten a Galatát futballozták le Isztambulnak (0-4). A bajnokság eleje óta páratlan sérüléshullám sújtotta a dortmundiakat, volt, hogy a fél kezdőcsapat kidőlt a sorból. A helyzet most már sokkal jobb, már csak Blaszczykowski, Sahin és Schmelzer neve szerepel a maródiak listáján.

A Hannover hozza évek óta szokásos formáját: otthon jól mennek, idegenben viszont gyatrán teljesítenek. Az idei kiírásban eddig 10 egységig jutottak, ebből hazai környezetben 9-et kasszíroztak, vendégségben egy iksz és három zakó áll a társulat neve mellett. A pontszerzés Mainzban jött össze, de még augusztusban. A forma mostanság kifejezetten gyenge, hiszen két túra után otthon is megégtek Joseluék: a múlt hétvégén a Gladbach hozta el simán tőlük a három pontot (0-3). Tayfun Korkut vezetőedzőnek is lesznek hiányzói, egy alapvédő és egy alapközéppályás sérült, őket nehéz lesz pótolni.

Főtipp

117. Dortmund - Hannover, (0-1) 1 (1.63) - Tippmix

Melléktipp

Dortmund - Hannover, 2.5 gól felett (1.40)

Az elmúlt esztendőkben rendre gólgazdag mérkőzéseken nyertek Dortmundban a hazaiak, pontot legutóbb hat éve szerzett a bordó együttes. Ma szerintünk a házigazda visszatér a helyes útra, és végre a BL-ben mutatott formáját hozza. Meggyőződésünk, hogy Immobiléék megnyerik az ütközetet, sőt, a végén legalább kettő lesz közte. Tippünk hendis H és +2,5!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!