<>

 
 
 
A hétvége leginkább várt összecsapása lesz szombat este a Real és a Barca derbije, amelyet mi sem hagyhatunk tipp és szó nélkül!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.35

Ezúttal is gólváltást hozhat a Real-Barca

A hétvége leginkább várt összecsapása lesz szombat este a Real és a Barca derbije, amelyet mi sem hagyhatunk tipp és szó nélkül!
Spanyol bajnokság
Real Madrid - Barcelona
Szombat, 18:00 óra

A Real remek formában van, sorra nyeri a tétmeccseket a BL-ben és a bajnokságban egyaránt. Benzemáék még nem remiztek a La Ligában, feljöttek a 3. pozícióba 18 ponttal (6-0-2). Otthon a városi rivális tréfálta meg Marceloékat, ezen kívül sima, azaz hendis sikereket arattak. A forma pazar, a hétközi kupameccsen a Liverpoolt verték Ronaldoék simán az Anfielden. A keretben Ramos felépült, ott lehet a rangadón, Jese és Bale sérült.

A Barca produkciójára sem lehet panasz, a bajnokságban veretlenül áll az élen, 22 egységéből 10-et túrázott össze (Malagán remizett). És Rakiticék még gól sem kaptak 8 forduló alatt! A BL-ben Messiék is sikerrel vették a hétközi akadályt (Ajax 3-1), kellett is a három pont, ugyanis néhány hete Párizsban kikaptak Iniestáék. A sérültek listáján Adriano, Douglas és Busquets neve szerepel, utóbbi szerepeltetésére van némi esély.

Főtipp

Real Madrid - Barcelona, mindkét csapat szerez gólt (1.35) - Tippmixpro

Melléktipp

Real Madrid - Barcelona, döntetlen nélkül 1 (1.67)

Az elmúlt években rendre jött a gólváltás a "Klasszikuson", és az az érzésünk, hogy ma sem lesz ez másként, Rodriguezék beveszik a katalánok kapuját. A forma mindkét oldalon nagyszerű, ám a Bernabeuban azért a királyiakat tartjuk esélyesebbnek...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!