<>

 
 
 
A Premier League-ben a West Bromwich-ban hiszünk, a Clásicón a gólokban, míg a Serie A-ban a Roma-verésben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Roma-verés, Clásico és angol 1-es

A Premier League-ben a West Bromwich-ban hiszünk, a Clásicón a gólokban, míg a Serie A-ban a Roma-verésben.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

138. West Bromwich - Crystal Palace, 1 (1.90) - angol bajnokság, 16:00

A West Brom az előző fordulóban nagyon közel volt ahhoz, hogy meglepje a komolyan megerősített MU-t, azonban végül a hajrában nem bírta a Vörös Ördögök nyomását és be kellett érnie az 1 ponttal. Most még fontosabb feladat előtt áll Irvine és csapata, hiszen a hátsó régió másik csapata, a Crystal Palace ellen kellene nyerni. A vendégek 8 ponttal állnak, erre a derbire 2 vereségről érkeznek. Hazai oldalon a hírek szerint az Olsson-Varela-Foster hármas hiányzik majd, míg a Palace McArthur, Dann és O'Keefe nélkül lép pályára. A MU ellen a WBA megmutatta mit tud támadásban, ha azt tudja hozni most is és hátsó alakzatát képes lesz összébb húzni, akkor nyerhet a Crystal Palace elleni szombati derbin!

149. Sampdoria-Roma, 1 (3,45) - olasz bajnokság, 20:45

A 3. fogadja a 2. helyezettet a 7. fordulóban. A Sampdoria váratlanul jól szerepel, a vezetőedző, Szinisa Mihajlovics eddig nem annyira sikeres edzőként, mint játékosként, és igazolásokban sem teljesített extrát a nyáron. Nem is egyéni teljesítmény miatt tart ott, ahol, hanem borzasztóan szervezett, masszív, a négy kapott gól a két élmenőt idézi. Otthon háromból hármat nyert, 5-1-es gólaránnyal, és eddig veretlen. A Roma eddig elhihette magáról, számolni kell vele nem csak Itáliában, hanem a nemzetközi porondon is. A CSZKA-t kivégezte, a Manchester Cityvel idegenben is versenyképes volt, hazájában mindent nyert és a Juventust is megszorongatta. Erre jött a Bayern elleni 1-7... Megsemmisítő vereség, és nagy kérdés, hogyan reagál az utóbbi időben nem sok kudarcot átélő keret. Kosztasz Manolasz is kidőlt, Leandro Castan, Douglas Maicon, Seydou Keita és Kevin Strootman mellé. A Sampdoria nem bizonyított még élcsapat ellen, most jó alkalom, hogy megtegye.

155. Real Madrid-Barcelona, 4 vagy több gól (2,26) - spanyol bajnokság, 18:00

Az éllovas fogadja a 3. helyezettet a 9. fordulóban. Túlságosan nagy indoklás nem szükséges. A Real Madrid a nyáron a védekező középpályán meggyengült, középső védői is rendre kidőltek, így elképesztő számban kapja a gólokat a csapat. Az utóbbi időben pár meccsen ugyan nem, de az őszt tekintve igen. A Barcelona egyet sem nyelt a bajnokságban, de a sorsolása sem mondható valami nehéznek. Szerintünk ennyire közel sem jó ez a hátsó sor, plusz a Bajnokok Ligájában azért kijött Párizsban, ahol hármat nyelt, hogy tényleg sebezhető. Ehhez adódik a két oldalon látható brutálisan támadósor, no meg a Clásico múltja, amely mostanában elképesztő számban hozza a gólokat. Érdemes próbálkozni a négy fölével.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!