<>

 
 
 
A hét utolsó napján a németeknél megszakadhat a Mainz veretlensége, emellett a svéd élvonalból hoztunk két, a dánból egy egészen acélos tippet. Nyerj velünk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: a Wolfsburg mellé északi csaták

A hét utolsó napján a németeknél megszakadhat a Mainz veretlensége, emellett a svéd élvonalból hoztunk két, a dánból egy egészen acélos tippet. Nyerj velünk!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

212. Wolfsburg - Mainz, 1 (1.70) - német bajnokság, 15:30

A 4. fogadja az 5. helyen állót a vasárnap délutáni német rangadón. Mindkét gárda erejéhez mérten erősen kezdett a bajnokságban. A Wolfsburg 4-2-2 sorral áll, zsinórban három meccse verhetetlen, védelme a 8 meccs alatt kapott 9 góllal jól teljesít, pláne annak tükrében hogy játszottak már idegenben a Bayernnel... A Mainz veretlen, viszont már 5 döntetlennél jár, melyből hármat idegenben gyűjtött be, mindössze a Hertha ellen tudott vendégként nyerni. Védelme szintén jól muzsikál, viszont ami aggasztó hír, hogy a 6 meccsen háromszor eredményes Hofmann sérült, így Okazaki maradt az egyetlen potenciális góllövő vendég oldalon. A védelemből hiányzik majd még 3 játékos, de a Rossbach-Park-Schilk hármas pótlása megoldott. Hazai oldalon nincs új sérült. A Wolfsburg acélos csapat lett erre a szezonra, a Leverkusent pl. 4-1-re verték odahaza, így könnyen lehet, hogy ők vetnek véget a Mainz veretlenségének!

238. AIK Stockholm - Atvidabergs, 1 (1.43) - svéd bajnokság, 15:00

Az AIK számára van már csak tétje ennek a meccsnek, hiszen a hazaiak továbbra is a dobogóért harcolnak és lemaradásuk csupán egyetlen pont az Elfsborg és 2 a 2. helyen álló Göteborg mögött. Van még tehát remény, de talán az Elfsborg sorsolása a legszerencsésebb. Otthon 8-2-4 mérlegével nem áll rosszul az együttes, habár legutóbbi 2 hazai meccsén kikaptak, legutóbb viszont a Brommapojkarna elleni vendég meccsen egy 5 meccses nyeretlen szériát szakítottak meg. Az Atvidabergs 40 ponttal áll a 7. helyen és legjobb esetben is 5. lehet. Vendégként produkált 4-3-7 soruk átlagos. Az AIK majd a Kalmar elleni idegenbeli meccsel zárja ezt az idényt, papíron ez a meccs könnyebbnek ígérkezik hazai környezetben, a motiváció miatt nem hisszük, hogy pontot hullajtana a stockholmi együttes!

239. Elfsborg - Djurgarden, 1 (1.55) - svéd bajnokság, 17:30

Az utolsó előtti fordulót rendezik a svéd élvonalban és a két együttes közül már csak a hazaiak számára van igazán tét. Az Elfsborg jelenleg 49 ponttal a 3. helyen áll, ám szerencsés esetben akár még 2. is lehet, viszont mögötte az AIK komoly veszélyt jelent dobogós helyezésére... Otthon 10-3-1 sorával a legjobb a mezőnyben. A Djurgarden a 8. helyezett 39 egységgel, esélye nincs az első háromba kerülni és a kiesés sem fenyegeti, vagyis tét nélkül léphet pályára az utolsó két meccsen. Vendégként 5-5-4 mérleggel nem áll rosszul, formája viszont a tét nélküliség tudatában meglehetősen gyatra, immáron 3 meccse pontot sem szereztek. A motiváció és az Elfsborg hazai pályán mutatott játéka miatt szerintünk ez 1-es!

251. Hobro - Köbenhavn, 2 (1.55) - dán bajnokság, 17:00

A 6. fogadja a 4. helyezettet a 11. fordulóban. A Hobro frissen jutott fel, és meglepően jól kezdett, 4-4-1-es mérleggel és 15-8-as gólaránnyal áll. Védelmére épít, alig kap gólt, kontrából viszont életveszélyes. Jelenlegi helyezése nem biztos, hogy a valóságot tükrözi. Az utóbbi hetekben csak X-ek jöttek sorban, igaz közte egy 5-1-es zakó az éllovas Midtjyllandtól. Otthon így 2-2-1-es mérleggel 7-7-es gólaránnyal. Jön a Köbenhavn, amely továbbra is bajnokesélyes, de ahogy a múlt szezonban, most is csalódást okoz. Végre megindult, az elmúlt négy fordulóban 10 pontot szerzett, igaz idegenben azért lehetne jobb. Nehéz olaszországi túráról érkezik, de így is jöhet a 2-es.

 
 
  • 1Dávid Kóczé2014október26.08:32ÚjVálasz

    azért ez a köbenhaven tényleg tudhat valamit, ha a leírtak szerint 3 forduló alatt 10 pontot szereztek :D

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!