<>

 
 
 
A Milan idén Inzaghi vezetésével egészen jól teljesít, viszont hátul még mindig nincs valami rendben, így a Fiorentina elleni meccsükön is gólokat várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

Ismét hozhatja formáját a Milan

A Milan idén Inzaghi vezetésével egészen jól teljesít, viszont hátul még mindig nincs valami rendben, így a Fiorentina elleni meccsükön is gólokat várunk.
Olasz bajnokság
Milan - Fiorentina
Vasárnap, 20:45 óra

A Milan az előző idényt már Seedorf irányításával fejezte be, majd ezt követően nyáron az addig a fiatalokat irányító Inzaghi került a kispadra. Az teljesen egyértelmű, hogy a klub legendája támadó futballt játszat a játékosokkal: 16 lőtt góljuk a legtöbb a mezőnyben. Egyébként 14 ponttal a tabella 4. helyén tanyáznak 7 forduló után, mindössze a Juventus elleni rangadón maradtak pont nélkül és csak azon a találkozón maradt impotens a támadójáték. Habár Torres vezetésével a csatárok egyelőre nem villognak, a középpályán Honda megoldja a kérdést, 6 góljával holtversenyben vezeti a góllövőlistát. Hátul viszont nem nagyon állt még össze a csapat: a 7 forduló alatt kapott 10 gól sok, csak a Chievo volt képtelen bevenni a Rossonerik kapuját... Montolivo a középpályán biztosan nem játszik majd, Saponara és Mastour játéka pedig kérdéses vasárnap este.

A Fiorentina már közel sem mondhatja el, hogy jól kezdte az idényt: 2-3-2 sorával mindössze a 11. helyen áll, 7 forduló alatt mindössze 5 gólt szerzett. Igaz, itt legalább a védelem jól teljesít, az 5 kapott gól legalábbis jól fest, pláne annak tükrében, hogy ebből csak az előző körben kaptak kettőt, vagyis az első 6 forduló alatt csak háromszor kapitulált a védelem. A támadósor impotenciáját magyarázhatja, hogy a Rossi-Gomez-Bernardeschi hármas mindegyike sérüléssel bajlódik, így gyakorlatilag Babacar az egyetlen bevethető csatára Montella mesternek. A lilák egyébként Görögországból érkeznek erre a meccsre, a PAOK otthonában fontos 3 pontot szereztek az 1-0-s sikerrel, tehát a védelem ott is helyt tudott állni.

Tipp: Milan - Fiorentina, mindkét csapat szerez gólt (1.75) - Tippmixpro

Ami a tipp szempontjából kulcsfontosságú, hogy a Fiorentina oldalán ki lesz az, aki gólt tud szerezni. Viszont elnézve a Milan sebezhető hátsó alakzatát, Babacar vagy a középpályán Cuadrado is eredményes lehet, vagy bármelyik védő 1-1 pontrúgásból. A Milan oldalán pedig akad gólerős támadó, a Fiorentina hétközben megfáradt védelmét szerintünk egyszer biztosan hibára késztetik majd a piros-feketék. Ekkora oddson mindenképp megér tehát egy próbát a mindkét csapat lő gólt opció!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!