<>

 
 
 
A Chelsea és az Everton idegenben arathat fontos győzelmet, míg a Rennes és a Lille nem bírhat egymással.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Chelsea, Everton és egy X

A Chelsea és az Everton idegenben arathat fontos győzelmet, míg a Rennes és a Lille nem bírhat egymással.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

215. Rennes - Lille, X (2.95) - francia bajnokság, 14:00

A francia élvonal 11. fordulójában a 13. fogadja a 8. helyen állót. A Rennes 3-3-4 mérlegével felemásan kezdte a szezont, nemrég kimászott egy 3 meccse tartó gödörből, melynek során kikaptak a Toulouse-Marseille-Bordeaux hármastól. A Lille ebben az idényben is masszív védekezésével tűnik ki a mezőnyből, 10 forduló alatt mindössze 7 gólt kapott, igaz csak nyolcat lőtt, ez pedig nagyon kevés. Borzalmas formát mutatnak: legutóbbi két meccsüket zsinórban elveszítették, legutóbbi 5 bajnokijukból csak egyet nyertek meg, azt is a gyenge Bastia ellen odahaza szűkös 1-0-al. A Lille-ben támadásban egyáltalán nem érezzük az erőt, a Rennes viszont otthon hagyományosan erős, de a komolyabb csapatok ellen sebezhető, így egy döntetlen simán benne van a pakliban szombat kora délután!

221. Burnley - Everton, 2 (1.83) - angol bajnokság, 14:30

A 19. látja vendégül a 13. helyezettet a 9. fordulóban. A Burnleyről már sokat írtunk. Meglepetés volt, hogy feljutott, a keret szűkös, a nyáron is csak keveset igazolt, nem üti meg az élvonal szintjét. Kiesőjelölt, de egyelőre nem rossz a négy döntetlen. Ezek azonban inkább kibekkelt meccsek voltak, mint megérdemeltek döntetlenek, miközben a Chelsea és a West Ham idegenben verte meg 3-1-re, míg a nem túl acélos West Brom 4-0-ra győzött, könnyedén. Az Everton alig változott a nyáron, egyelőre nem megy a gépezet, de legalább az eleinte lyukas védelmet sikerült befoltozni. Megindult kicsit a csapat, és az Aston Villa 3-0-s legyőzése után ez kiváló esély, hogy kimásszanak az alsóházból.

223. Manchester United - Chelsea, 2 (2.48) - angol bajnokság, 17:00

A 6. fogadja az éllovast a 9. fordulóban. A Manchester United a példátlan nyári bevásárlás ellenére egyelőre csak küzd. Még nem is áll annyira rosszul, de a 12 kapott gól árulkodó, hogy védelme mennyire darabokban áll. Támadásban alakul, de látható volt legutóbb a West Brom otthonában, hogy nagyon nincs még összeszokva a csapat. Otthon 3-0-1-es mérleggel és 9-4-es gólaránnyal tűrhető. Ángel di María kérdéses, ami nagy érvágás, Michael Carrick visszatér. A Chelsea posztra igazolva pont az nyújtja, ami elvárható, kíméletlenül védekezve, ha kell gálázva, de szinte mindig megoldva a mérkőzéseket nyer. Messze a legjobb csapatnak jósolták, és az is. Diego Costa valószínűleg kimarad, Loic Rémy biztosan, így Didier Drogba az egyetlen ütős csatár. César Azpilicuetát Filipe Luis tökéletesen pótolja, Ramires visszatérhet. Ugyan BL-ben szerepelt, de inkább átmozgató edzés volt a Maribor elleni. Szerintünk messze van még az MU a potenciáljától, és ez most ki is jöhet. Tavaly José Mourinho az ilyen meccseken nagyon defenzív volt, így a 2,5 gól alá is jó ötlet lenne, de félünk, hogy a hazaiak szétesnek, inkább a 2-es szép oddsért.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!