<>

 
 
 
Egy nyolcaskötés, benne hat döntetlennel ért célba a hétvégén, pár száz forintból 1,7 milliót összehozva.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Döntetlenes szelvénnyel lett milliomos

Egy nyolcaskötés, benne hat döntetlennel ért célba a hétvégén, pár száz forintból 1,7 milliót összehozva.

Angol mérkőzések szerepeltek a páratlan szelvényen, az élvonaltól kezdve a negyedosztályig. Sokan már eleve legyintenének, amikor meglátják, hogy hat döntetlen is szerepelt a találkozón, de csodák csodájára az összes célt ért.

Persze kellett ehhez egy nagy adag szerencse is. Például a West Bromwich színeiben Saido Berahino a ráadásban egyenlített a korábban már 2-0-ra vezető Crystal Palace ellen. Akkor Mario Balotelli egy óriási helyzetet hagyott ki a Liverpool 0-0-s döntetlenjén a Hull City elleni hajrában, míg a Sheffield United másodpercekkel a lefújás előtt győzött a Crewe ellen a League 2-ban.

A Liverpool-Hullon 4,5-öt, a West Brom-Crystal Palace 3,5-öt, a Brighton-Rotharhamen 3,4-et, a Middlesbrugh-Watfordon és a Barnsley-Bristol Cityn 3,3-at, a Gillingham-Crawleyn 3,25-öt ért a döntetlen, a Luton 2,15-ért verte a Northamptont, míg a Sheffield United 1,85-ért a Crewe-t.

Az összodds így 7538-szoros lett, a tét 0,6 font volt, míg a nyeremény 4523 font. Tehát 240 forintból varázsolt a szerencsevadász 1,8 millió forintot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!