<>

 
 
 
A Ferencváros a Honvéd, a Napoli az Atalanta otthonában győzhet a Magyar Kupában, illetve a Serie A-ban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Fradi és a Napoli

A Ferencváros a Honvéd, a Napoli az Atalanta otthonában győzhet a Magyar Kupában, illetve a Serie A-ban.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

181. Honvéd-Ferencváros, 2 (2,00) - Magyar Kupa, 18:00

A bajnoki 12. fogadja a 6. helyezettet a nyolcaddöntőben, a továbbjutás egy mérkőzésen dől el. A Honvéd benne van a pácban. A nyáron nem erősített eleget, a légiósok közül sok pedig nem nyújtja az elvártakat. Kirúgták az elmúlt évek sikerkovácsát, majd hamar utódját is. Borzasztó formában van, az utolsó öt bajnokin csak egyetlen döntetlen jött össze. Otthon még úgy ahogy elmegy 3-1-2-es mérleggel, de a Pécs elleni vereség például jelzi a gyengeségét. Képtelen gólt lőni, csak 9-nél jár 12 meccs alatt. A Ferencváros gyengébbnek tűnik, mint egy évvel ezelőtt. Leonardo és Julian Jenner hiányzik a csapatból, az igazolások nem voltak képesek őket pótolni. Már csak a bronzérem tűnik reálisnak, de azért is óriási csata várható. Idegenben 2-1-4-es mérleggel borzasztó, és jelzi a gondokat. Ettől függetlenül legutóbb a Debrecen otthonában biztatóan szerepelt, most ez a győzelemhez is elegendő lehet.

232. Atalanta-Napoli, 2 (1,92) - olasz bajnokság, 20:45

A 16. fogadja a 6. helyezettet a 9. fordulóban. Az Atalanta a múlt szezon egyik meglepetése volt, nagyon simán maradt benn, sőt egy nagy tavaszi hajrával még egy európai kupahelyre is odaérhetett volna. A nyáron gyengült, és egyelőre nagy bajban van. Mindössze három gólt rúgott nyolc meccsen, ami messze a legrosszabb az egész ligában, míg az utolsó öt körben három pontot kapart össze, a sereghajtó Parma ellen, ez az egyetlen gólja hazai pályán.A Napoli a tavalyi nagy erősítésekből próbál építkezni, és lassan sikerül. A BL-től való búcsú fájó pont, és tartós válságot eredményezett. Legalább látszik a fény az alagút végén, így a bajnokságban az utolsó öt fordulóban 11 pontot gyűjtött, az Európa-ligában látszik, hogy kiegendett Svájcban. A válogatott fordulóban és azóta kulcsemberei jól mentek, Marek Hamsík, Gonzalo Higuaín is szórta a gólokat. Lassan meg lehet bízni a Napoliban, kezd összeállni és elindul majd a dobogóért. Az odds ehhez mérve tűrhető.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!