<>

 
 
 
A mai napra három mérkőzés maradt az Angol Ligakupa nyolcaddöntőiből, melyek közül most a Man. City – Newcastle találkozót vesszük górcső alá.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.75

A gólokra fogadunk az Etihadban

A mai napra három mérkőzés maradt az Angol Ligakupa nyolcaddöntőiből, melyek közül most a Man. City – Newcastle találkozót vesszük górcső alá.
Angol Ligakupa
Manchester City - Newcastle
Szerda, 20:45 óra

A hazaiak a várakozásoknak megfelelően kezdték a szezont, hiszen a bajnoki nyitányon éppen a szarkákat verték magabiztosan (2–0), majd jött a Liverpool elleni diadal (3–1). Azóta viszont némileg rapszodikus Manuel Pellegrini gárdája, hiszen az ezt követő hét meccsen 3 győzelem mellett 2 döntetlen és 2 vereség is becsúszott Agüéróéknak, így nem meglepő, hogy csupán harmadik helyen állnak a tabellán, s hátrányuk immáron 6 pont a listavezető Chelseavel szemben. A BL-ben ennél is siralmasabb a helyzet, három játéknapot követően győzelem nélkül, mindössze 2 ponttal állnak, s már most nagy a hátrányuk a Bayern – Roma duó mögött a kvartettben. Ami a keretet illeti, a sokad virágzását élő Frank Lampard sérült, így ő rá biztosan nem számíthat az argentin mester, Samir Nasri viszont felépült, így elviekben vele már számolhat Pellegrini.

A Newcastle pocsék rajtot produkált a PL-ben, a 7. fordulóig nem örülhettek sikernek a fekete-fehér alakulat szimpatizánsai (4 döntetlen, 3 vereség), azóta viszont 2 győzelem a mérleg, mellyel el is mozdult a társaság a kieső zónából. A drukkerek körében is megosztó személyiségnek számító Alan Pardew helyzetét rengeteg sérülés nehezítette és nehezíti most is; Cissé, Riviere, Aarons, de Jong, Santon és Good is a maródiak listáján szerepel, de Williamson, Tiote és Gutierrez sem 100 százalékos.

Tipp: Manchester City - Newcastle, mindkét csapat szerez gólt (1.75) - Tippmixpro

Ligakupa lévén óvatosak lennénk a kimenetel megtippelésével, mert bár egyértelműen a City az esélyes, kérdés, hogy milyen összeállításban lépnek pályára a csapatok. Hazai pályán viszont nem tudjuk elképzelni, hogy a manchesteriek gól nélkül maradjanak és az utóbbi időben magukra találó szarkáktól is várunk legalább egy találatot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!