<>

 
 
 
A Bruges remek formában, de sokat remizve érkezik az alsóházi Mouscron csapatához. Győztesre nem, de a gólokra annál inkább érdemes lehet fogadni!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.60

Gólokra vadászunk Belgiumban

A Bruges remek formában, de sokat remizve érkezik az alsóházi Mouscron csapatához. Győztesre nem, de a gólokra annál inkább érdemes lehet fogadni!
Belga bajnokság
Mouscron - FC Bruges
Csütörtök, 20:30 óra

A Mouscron tavaly osztályozón vívta ki a feljutást. A piros-fehérek célja egyértelmű: megragadni az élvonalban! Nem is rajtolt rosszul a gárda, aztán jött egy hullámvölgy, amelyből lassan-lassan, de talán kilábalni látszik. Jelenleg 12. 14 egységgel, idegenben nagyon gyenge mérleggel (0-3-3), otthon kellemesebb mutatóval (3-2-1). A forma gyenge, hat meccs óta nem bírtak győzni Rachid Chihab fiai, viszont biztató, hogy az utolsó három fellépésen legalább már remiztek. Otthon tehát nem olyan rosszak Diabyék, minden mérkőzésen eredményesek voltak, hazai gólarányuk 14-7. A keretben lapinformációk szerint egy középpályás és egy csatár hiányzik, előbbi számít inkább meghatározó játékosnak.

Tipp: Mouscron - FC Bruges, mindkét csapat szerez gólt (1.60) - Tippmixpro

A Club Bruges egyelőre jól bírja a többfrontos harcot - a kék-feketék az EL-csoportkörében is vitézkednek. Ami a pontvadászatot illeti, ott sem áll rosszul Michel Preud'homme mester legénysége: a 3. helyről várják a folytatást 20 egységgel, kétpontos lemaradásban a listavezető Anderlecht mögött. 5-6-1-es mérlegéhez 24-13-as gólkülönbség társul; a bruges-ieké a liga legjobb támadósora. De Sutterék hajlamosak felvállalni a nyílt játékot - más kérdés, hogy olykor ez bizony a védekezés kárára megy. A formájuk nem rossz, egyetlen vereségüket még augusztusban szenvedték el. Feltűnően sokat remiznek, a minap a Genttel sem bírtak el otthon. Mellettük szóljon, hogy negyven percet emberhátrányban játszottak. És akkor a hiányzókról: egy belső bekk eltiltását tölti, a jobbhátvéd régóta sérült, egy másik védő pedig két hete dőlt ki a sorból. A támadósor viszont végre teljes lesz: De Sutter, Rafaelov és Castillo egyaránt bevetésre kész.

Egy otthon masszív együttes a liga legeredményesebb támadóalakzatával rendelkező csapatát látja vendégül. Mindkét fél hajlamos remizni, ám mi inkább a gólváltásban látunk nagyobb fantáziát. Legalább egyszer kapitulálnak a védelmek - 1,65-ért ez nem hangzik rosszul. Mi ezt favorizáljuk...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!