<>

 
 
 
A Fenerbahce az Euroligában, a dán bajnok Aalborg a kupában, míg a Sion Svájcban nyerhet csütörtökön.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Fener, Aalborg és Sion

A Fenerbahce az Euroligában, a dán bajnok Aalborg a kupában, míg a Sion Svájcban nyerhet csütörtökön.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

032. Panathinaikosz-Fenerbahce, 2 (1,85) - Euroliga, 20:30

A görög bajnok fogadja a törököt a C-csoport 3. fordulójában. A Panathinaikosz a tavasszal a nyolc között, az utolsó mérkőzésen vérzett el Moszkvában a sorozatban, majd hazájában kárpótolta magát. A nyáron nagyjából együtt maradt, de nem lehet mondani, hogy eleget erősödött volna a végső győzelemhez. A barátságos meccsek csapnivalóan sikerültek az ősszel, azóta viszont megverte az Olympiakoszt. Otthon kötelező győzelemmel kezdett, majd becsúszott első veresége a felfelé törekvő Bayern ellen. A Fenerbahce óriási csalódásra a negyeddöntőig sem jutott el, éppen a Pana mögött lett ötödik, a bajnoki cím botrányos körülmények között lett meg. A bombaerős keretet rendesen átalakították, elvileg a Final Four a realitás. Az új vezér Andrew Goudelock, edig vele becsúszott egy-két váratlan bajnoki vereség, de az Euroligában már az Armani Milanót legyűrte, majd egy kötelező sikert aratott. Rangadó a javában, mi több erőt látunk a törökökben, még akkor is, ha nem álltak teljesen össze. A görögök sebezhetőbbnek tűnnek, mint tavaly.

039. Vejle-Aalborg, 2 (1,53) - Dán Kupa, 18:00

A másodosztályban 8. fogadja az élvonal bajnokát, a jelenleg 6. helyezettet. A Vejle középcsapat, hátrafelé kell, hogy nézelődjön, hiszen a kiesőzónától alig három pontra áll, ám a feljutás 12-re van tőle. Védelme felemás, a harmadik legtöbb gólt kapta a ligában. Hazai pályán a legrosszabb a ligában, 1-1-4-es mérleggel és 5-11-es gólaránnyal. Nem tűnik egy nagy eresztésnek. Az Aalborg ébredezik az álmos ősz után, így megannyi nyeretlen hetet ezúttal egy kiválóval folytatott, a Dinamo Kijevet az Európa-ligában csapta agyon, majd az élmenő Nordsjaellandot idegenben kapta el. Így már mindjárt nincs is olyan messze az élmezőnytől. Ez volt első diadala vendégként, 1-3-2-es mérlege és 5-6-os gólaránya viszont masszív csapatról árulkodik. Az Aalborg megoldhatja csütörtökön is.

047. Köniz - Sion, 2 (1.30) - Svájci Kupa, 19:30

Két osztály különbség van a két együttes között. A házigazda a harmadik ligában küzd a feljutásért, jelenleg a 3., lemaradása két, illetve négy egység a riválisokkal szemben. Otthon erős és a formája is biztató: két nyertes bajnokiból fordulnak a kupameccsre. Két kört már túlélt a gárda, igaz, komoly alakulattal még nem találkoztak a fekete-fehérek. A Sion a Szuperliga 7. helyén tanyázik, igazi középcsapatként teljesít, egyelőre otthon masszív, idegenben pedig sebezhető (0-3-4). A sokadik edzőváltás után végre stabilizálódott a piros-fehérek helyzete, a német Jochen Dries most már egyedül felel a szakmai munkáért, és amióta ő a főnök, egy győzelem mellett két iksz szerepel Vanczákék neve mellett a bajnokságban. A kupában a Sion is két kört ment már, eddig nem okozott gondot a továbbjutás. A két együttes kupacsatájából a vendégek győzelmét várjuk: a Sion most egyben van, és ez kupatovábbjutást érhet. Tippünk: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!