<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A magukra találó Szentekben bízunk

A New Orleans meggyőző játékot mutatott legutóbb a Green Bay Packers ellen. A széteső Carolina viszont már három meccse nyeretlen. Kőkemény mérkőzést várunk, vendég sikerrel.
NFL, 9. hét
Carolina Panthers – New Orleans Saints
Csütörtök, 01:25 óra

Az egyik meglepetéscsapata volt a tavalyi szezonnak a Carolina Panthers. A párducok ugyanis bejutottak a rájátszásba, igaz, csak egyetlen meccset játszhattak, a San Francisco könnyedén elintézte Cam Newtonékat. Ezúttal sokkal gyengébb szezont produkál a Carolina, a csapat mázlija viszont, hogy a rivális csoportellenfelek, a New Orleans, az Atlanta és a Tampa Bay még rosszabbul teljesít. Így fordulhat elő, hogy a Panthers mindössze három győzelemmel, négy vereséggel és egy döntetlennel jelenleg vezeti a csoportot. Főleg a red zone-ban vannak gondok a Panthers játékával, nem igazán sikerül pontot szerezni onnan. Jó hír a csapatnak, hogy visszatér a futó DeAngelo Williams, de ő sem biztos, hogy nagyot lendít majd a Panthers játékán. A Carolinánál komolyabb problémák vannak ennél jelenleg. A Bengasl elleni döntetlen még nem volt rossz eredménynek mondható, de a Green Bay (17-38) és a Seattle (9-13) ellen már eléggé rosszul játszott a gárda.

A Saints viszont úgy tűnik elkezdte visszahozni a sírból a szezonját. Október elején 1-3-al állt a csapat, akkor legyőzte a gárda a Tampát, majd a szárnyaló Detroit otthonába látogatott a csapat, ahol igencsak pechesen (az utolsó percekig 23-10-re vezetett a Saints) kapott ki végül 24-23-ra. A megnyert mérkőzés elveszítése komoly pofon volt Drew Breeséknek, nem is csoda, hogy a Green Bay ellen már egy jóval összeszedettebb New Orleans futott ki a gyepre. A szakértők által szorosnak vélt mérkőzést végül nagyon simán, 44-23-ra húzta be a Saints. Brees 311 yardot passzolt és három touchdownt is kiosztott. Remekül együttműködtek a futó Mark Ingrammal. A némileg váratlan győzelem tehát újabb lökést adhat a Szenteknek, hogy egy pocsékul induló szezont végül szépen zárjanak le.

Tipp

Panthers – Saints, 2 (1.75)

Ehhez viszont csütörtök éjjel nyerni kell a Carolina otthonában. Nem lesz könnyű mérkőzés, de a Saints az ilyen csoportrangadókon kifejezetten jó és a javuló játék alapján is merjük ajánlani a vendéggyőzelmet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!