<>

 
 
 
A Crvena zvezda és az Alba Berlin szállíthat egy-egy méretes oddsot a férfi kosárlabda Euroligából csütörtökön.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Belgrádban és Berlinben nyernénk

A Crvena zvezda és az Alba Berlin szállíthat egy-egy méretes oddsot a férfi kosárlabda Euroligából csütörtökön.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

030. Crvena zvezda-Valencia, 1 (1,88) - Euroliga, 19:00

A szerb ezüstérmes fogadja a spanyol bronzérmest a férfi kosárlabda Euroliga D-csoportjának 3. fordulójában. A Crvena nagy meglepetésre elbukta az Adria-ligát, az elődöntőben a Cibona ellen, majd a bajnoki döntőben 3-1-re maradt alul a Partizannal szemben. A nyáron erősített, hazai pályán hagyományosan brutálisan erős, eddigi három tétmérkőzését nyerte, mégpedig visszavágva a Cibonának és legyőzve a szintén ütősnek mondható Union Olimpiját. A Valencia tavaly nem szerepelt a sorozatban, kiváló szezont futva megérdemelte. Az ősz azonban eddig nem az igazi, így két vereséggel rajtolt az Euroligában, és elég sok sérülttel küszködik. Egyik legjobbja, Dubljevics nagy kérdőjel, nagy hiány lehet támadásban. A bajnokság egy meglepő vereséget leszámítva hozta eddigi találkozóit, de idegenben látszik, hogy sebezhető. Márpedig Belgrádban a világ legjobb csapatai is megizzadnak az őrületes hangulatban, a spanyolok pedig nagyobb eséllyel járhatnak pórul, mint az oddsok mutatják.

031. Alba Berlin-Maccabi Tel Aviv, 1 (2,06) - Euroliga, 20:15

A német ezüstérmes látja vendégül az izraeli bajnokot, egyúttal az Euroliga címvédőjét a B-csoport 3. fordulójában. Az Alba Berlin visszatér a legrangosabb európai sorozatba, a legutóbbi idényben az Európa-kupa negyeddöntőjében a Valencia verte meg. A nyár remekül sikerült, egészen ütős keret állt össze ezen a szinten, bár a nemzetközi porondon csoda nem várható. A bajnokságot veretlenül vezeti, az Euroligában a CSZKA elleni zakó papírforma, az Unicaját a vártnál sokkal jobban megszorította.

A Maccabi óriási meglepetésre ért célba tavasszal, senki nem gondolta, hogy a Final Four leggyengébb csapata elhódítja a trófeát. Az edző továbbállt, és néhány kulcsember is, így bravúr lenne bármi a tavaszi sikerek megismétléséből. Otthon papírforma sikerrel kezdett, majd Moszkvában esélye sem volt, a bajnokságban sima győzelmekkel rajtolt, de ez elvárható. Az Alba Berlin otthon életveszélyes, a Maccabi pedig egyelőre árnyéka önmagának, igaz a két csapat közül így is jobb. De nem most, szerintünk a németek behúzhatják, és az odds is nagyon esik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!