<>

 
 
 
Az Anadolu sokat erősödött erre a szezonra, míg a litvánoknál kisebb fiatalítás zajlik, így nem várunk meglepetést: simán nyernek a törökök.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.99

Elvéreznek a litvánok a török pokolban

Az Anadolu sokat erősödött erre a szezonra, míg a litvánoknál kisebb fiatalítás zajlik, így nem várunk meglepetést: simán nyernek a törökök.
Euroliga
Anadolu Efes - Zalgiris Kaunas
Csütörtök, 18:30 óra

Törökország lassan de biztosan kosárlabda nagyhatalom lesz. Utánpótlásszinten elképesztőt alkotnak, klubcsapataik egyre erősebbek. Penge edzők és harcedzett veteránok ugyanúgy vannak mint ifjú tehetségek. Törökország kosárlabdában nem a levezetni vágyó kosarasok Mekkája.

Elhozták Európa egyik leghasznosabb védekező játékosát Stephan Lasmet a Panathinaikostól, jött Krstic a CSZKA Moszkvától és még igen sok képzett és sokat tapasztalt játékost, hanem a legnagyobb fogásuk Dusan Ivkovic. 82 pontot átlagol támadásban a török csapat, verték a Sassarit idegenben és a tatárokat pedig odahaza.

Tipp: Anadolu Efes - Zalgiris Kaunas, 1, ázsiai hendikep -8,5 (1.99)

A litvánoknál valamicske fiatalítás látszik, szegény ember vízzel főz és ők amúgy is elkötelezettek a litván fiatalság mellett. Kicsit kaptak ki a Realtól és agyonverték a Novgorodot egy szenzációs meccsen. Említettük egy héttel ez előtt, hogy a litvánok odahaza bizony bárkire veszélyesek lehetnek. Most azonban egy török pokolban kell helyt állniuk és ott remekelni bizony nagyon nehéz minden csapatnak!

Mit várhatunk a meccstől?

Palánk alatt egyértelműen török fölényt. Erőszakos védekezést, nagy iramot. Ez a Zalgiris majd otthon mutatja meg mennyire erős. A rohanást nem fogják bírni és a palánk alatt a minőség fel fogja őrölni az energiáikat. Amennyire lehet igyekeznek majd helyt állni, de a minőség, a hosszabb erősebb cseresor a hazai pálya mind mind az Anadolu győzelmét vetítik előre kb. 10-13 ponttal. A -8.5 pontos győzelem jó választásnak ígérkezik erre a meccsre és közel 2x-es pénzt ér!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!