<>

 
 
 
A Karlsruhe és a Troyes a másodosztályban, a Monaco az élvonalban nyerhet, közben pedig irány a cseh hokiliga.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: Két francia, egy cseh és német

A Karlsruhe és a Troyes a másodosztályban, a Monaco az élvonalban nyerhet, közben pedig irány a cseh hokiliga.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

053. Litvínov - Mladá Boleslav, 1 (1.63) - cseh jégkorongbajnokság, 17:30

A 2. fogadja a 7. helyen állót a cseh élvonalban. A Litvínov tavaly csak 11. lett, így a kiesés ellen kellett végül küzdenie, de mivel a playout csoportot megnyerte, így nem került sor náluk az osztályozóra. Idén jól menetelnek eddig, 34 ponttal tapadnak az éllovas Trinec csapatára. Támadójátékuk 47 lőtt góllal átlagos, 30 kapott góljuk erős védelmet takar. A Salvia Praha elleni csúnya idegenbeli vereségről (6-3) érkeznek erre a meccsre. A Mladá újonc, ehhez képes jól teljesít és stabil középcsapat. Komoly problémája a gyenge védekezése, immáron 55 kapott gólnál járnak, melyet bizonyos meccseken a támadójáték képes kompenzálni. Szélsőséges csapat: legutóbb 6-3-ra kaptak ki a Sparta ellen, előtte 8-3-ra verték a Pardubice csapatát. Vendégként jól állnak, legutóbbi három utazásuk sikeresnek bizonyult. Ennek ellenére a Litvínov csapatát stabilabbnak érezzük, védelme nagyon egyben van, "adok-kapok" meccs esetén bármi lehet, de ha a Litvínov meg tudja fogni hátul a Mladát, akkor könnyedén nyerhet.

092. Karlsruhe-Sandhausen, 1 (1,61) - német másodosztály, 18:30

A 7. fogadja a 15. helyezettet a 12. fordulóban. A Karlsruhe a felsőházhoz tartozik, bravúrral még valami dobogót is elérhetne kerete alapján. Ehhez maga mögé kellene helyezni rossz formáját, ami talán sikerült legutóbb a St. Pauli 4-0-s kiütésével négy nyeretlen mérkőzést követően. Otthon lenne mit javítani 1-3-1-es mérlegén, de az utolsó 17-en csak egyszer kapott ki, ami azért jelzi erejét. Három játékosa 11 gólt vállalt. A Sandhausen hagyományosan az alsóbb régiók tagja. Szenved, három vereség után legutóbb egy X-re futotta, a liga legrosszabb támadósorával bajban lesz hosszú távon, és az sem segít, hogy idegenben 1-0-4-s mérleggel áll. Forma és a hazai pálya 1-est mondat velünk.

101. Troyes - Orleans, 1 (1.76) - francia másodosztály, 20:00

A Troyes egyértelműen a feljutást célozta meg idén, jelenleg 6-3-3 mérlegével a 2. helyen áll. Stabil védekezés (11 meccsen 8 kapott gól) és a francia második vonal szintjén viszonylag jó támadójáték jellemzi. Legutóbb a szintén feljutásra pályázó Dijon csapatát verték odahaza (1-0).

Az Orleans újonc, nagyon jól indított ebben a szezonban, de elfogyóban van a lendület: immáron 8 forduló óta képtelenek nyerni, igaz ezalatt csak 3-szor kaptak ki, a többin pontot szereztek. Taktikáját a legtöbb csapathoz hasonlóan a védelme köré építi, ez viszont túlzottan is a támadójáték hatékonyságának rovására megy, mindössze 11 gólt lőttek 12 kör alatt. Vendégként 2-2-2 mérlegükkel nem rosszak, de formájuk idegenben is hanyatlóban van. A Troyes nagyon összeszedett idén, a Dijon ellen siker komoly lendületet adhat a csapatnak, stabil védekezésének köszönhetően 1-2 lőtt góllal is könnyen verheti az újoncot.

104. Monaco-Reims, 1 (1,47) - francia bajnokság, 20:30

A 8. fogadja a 14. helyezettet a 12. fordulóban. A Monaco a tavalyi nagy bevásárlás után simán lett ezüstérmes, ám az építkezés nem folytatódott a nyáron tulajdonosi gondok miatt. Sőt, Radamel Falcao és James Rodríguez kivált, és sokan összeomlást jósoltak. Úgy is rajtolt, de mostanra meglendült, már közel jár a dobogóhoz és sorban nyeri meccseit, még a Bajnokok Ligájában is veretlen. A Reims-től tavaly nem sokat vártak, de kiválóan mentek, ám a nyáron nem sikerült a keretet megtartani, főleg a középpálya lyukas, és kiesőnek jósolták. Úgy is kezdett, az utóbbi hetekben mentett kicsit a helyzeten, de túl sok gólt kap, idegenben pedig 1-1-3-as mérleggel és 5-11-es gólaránnyal gyászos. Dimitar Berbatov hiányát megérezhetné a Monaco, ahogy BL-ezik a jövő héten, de annyira meglendült, hogy átléphet a vendégeken.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!