<>

 
 
 
A Genk a sereghajtó Zulte Waregemet verheti, míg a francia kettőben minden jel szerint egy újabb X következik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Országos X, az utolsó és az első

A Genk a sereghajtó Zulte Waregemet verheti, míg a francia kettőben minden jel szerint egy újabb X következik.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

089. Midtyjlland-Nordsjaelland, 2 (3,60) - dán bajnokság, 18:30 óra

Az éllovas fogadja a 4. helyezettet a 13. fordulóban. A hazaiaknál két kezdő védő és egy kezdő középpályás nélkül lép pályára néhány hosszú távú hiányzó mellett. Túlértékeltnek látszik, támadósora sokszorosan erőn felül teljesít, védelme viszont sebezhető. A Nordsjaelland a 2012-es bajnok, az elmúlt szezonban annyira sok volt a sérült, hogy sokáig kiesőhelyen állt. Ezen már túl van, ténylegesen jó erőkből áll, ugyan legutóbb megégett a címvédő Aalborg ellen, de végig irányította a meccset. Meglepetést szimatolunk, X, 2, bátrabbaknak 2-es.

097. Auxerre - Brest, X (2.95) - francia másodosztály, 20:00

Két kiváló formában lévő együttes harcol egymással a 13. fordulóban. Mindkét együttesre jellemző idén is a döntetlen eredmény: az Auxerre már 5, míg a Brest 6 iksznél jár ebben a szezonban. A legutóbbi 5 fordulóban mindketten 3-3 döntetlent értek el. A Brest idén még nyeretlen idegenben, de 6 vendég fellépéséből 5 döntetlen eredménnyel zárult. Mindkét gárda stabil védekezéssel és nem túl hatékony támadójátékkal játszotta le eddigi 12 meccsét. Mindezek alapján közös meccsükön péntek este jó esély mutatkozik egy újabb remire!

105. Zulte Waregem-Genk, 2 (2,43) - belga bajnokság, 20:30

Az utolsó fogadja a 4. helyezettet a 13. fordulóban. A Waregem az elmúlt két szezonban trónkövetelő volt, mindezt néhány húzóembernek köszönhette. Ők a nyáron távoztak, de akkor sem volt megjósolható, hogy ekkora űrt hagynak maguk után. A csapat az utolsó helyre csúszott vissza, ugyan 15 gólt már rúgott, de a 24 a legtöbb a ligában. Otthon 1-2-3-as mérleggel és 6-10-es gólaránnyal áll, ám az utolsó öt meccsen nyeretlen és az elmúlt hármat elbukta. A Genk régi komoly erő Belgiumban, a nyáron a neves skót vezetőedző, Alex McLeish vette át az irányítást. Nehezen lendült bele, de azóta szárnyal, csak egyszer kapott ki, és az utolsó hármat megnyerte, mégpedig meggyőzően. A gólokban gazdag ligában a legjobb védelemmel bír. Idegenben is tűrhető, sok a döntetlen, de ezt a találkozót ilyen oddsért érdemes lehet megpróbálni. A forma és a minőség a vendégekkel van.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!