<>

 
 
 
Érdemes a hétvégi kínálatra figyelni, telis tele van ugyanis remek ajánlatokkal és szorzókkal. Válogattunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Korai jóslat: Arsenal, Bayern, Real, és...

Érdemes a hétvégi kínálatra figyelni, telis tele van ugyanis remek ajánlatokkal és szorzókkal. Válogattunk!

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre minden délután! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

127. Bayern München-Dortmund, 1 (1,53) - német bajnokság, 18:30

A Bayern szupererős, nem hibázik, a Dortmund legjobbjai ugyan visszatértek, és a Szuperkupában is verték a bajorokat, de tartósan gödörben vannak. Az 1,53 túl jó odds, hogy kihagyjuk.

144. Arsenal-Burnley, 1, 0-1 (1,78) - angol bajnokság, 16:00

Az Arsenal erősen hiányos egész ősszel, de azért csak jönnek az eredmények. A Burnleyről sokat írtunk, nem a ligába való, és ha verik, hendivel verik. Megint túl magas az odds.

147. Everton-Swansea, 1 (1,75) - angol bajnokság, 16:00

Az Everton lassan formába lendül, a Swansea pedig kipukkadóban van. Legjobbja, a 7 gólpassznál járó Sigurddson óriási kérdőjel, nélküle a walesi középpálya halott. Szép a szorzó.

169. Granada-Real Madrid, 2, 1-0 (1,65) - spanyol bajnokság, 16:00

A Granada biztatóan kezdett, de azóta borzalmas formában van, míg a Real ugyan kupázott, de B-sorral, és jelen formájában aligha van jobb csapat nála Európában. Újabb kiütést sejtünk!

154. Pápa-Debrecen, 2 (1,80) - magyar bajnokság, 18:00

A Pápa ugyan megverte a Pécset, de ettől még a liga egyik legrosszabb csapata, különösebb célok nélkül. A Debrecen viszont kezd feltámadni, jó irányba halad, remek oddsért jöhet a 2-es.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!