<>

 
 
 
Az élvonalból kiesett Norwich képtelen nyerni, míg Lennon vezetésével a Bolton feljövőben van, így közös meccsükön még akár meglepetés is születhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

2.15

Kövér oddsot hozhatnak pénteken Bogdánék

Az élvonalból kiesett Norwich képtelen nyerni, míg Lennon vezetésével a Bolton feljövőben van, így közös meccsükön még akár meglepetés is születhet.
Angol másodosztály
Norwich - Bolton
Péntek, 20:45 óra

A tavaly az élvonalból kiesett Norwich borzalmas formában várja a hétvégi 15. fordulót: immáron 5 forduló óta nyeretlen a társaság és legutóbbi 10 bajnokijából is csupán hármat nyert meg a feljutás egyik elsőszámú esélyese. A támadójáték képtelen hatékonyan működni, legutóbbi 5 meccsükön mindössze 2 gólt lőttek, ez pedig az egyébként jól záró védelem mellett is súlyos pontvesztéseket okoz a hazaiaknak. Még így is ott van a tabella élbolyában a gárda: a mostani 23 pont a 6. helyre elegendő, de a szoros tabella miatt gyorsan az alsóházban találhatja magát ilyen forma mellett az együttes. Rossz hír a Kanárik számára, hogy a Sheffield elleni meccsen megsérült a belga középpályás Odjidja-Ofoe (3/0). A támadósorba eltiltása után visszatér a 9 meccsen eddig eredménytelen Lafferty, a védelemből viszont Bennett továbbra is harcképtelen.

Tipp: Norwich - Bolton, X2 (2.15) - Tippmixpro

A Bolton tavaly csak középcsapat volt, idén komolyabb álmokat dédelgetett, melyek a rossz szezonkezdettel azonban nem igazán fértek össze, így jött a skót Celtic együttesétől nyáron elköszönt Neil Lennon október elején, aki felé egyértelmű elvárás, hogy a gárda csatlakozzon a tabella élmezőnyéhez. A Birmingham és a Brentford együttesét le is győzték irányításával a vendégek, igaz közben becsúszott a Charlton elleni idegenbeli vereség. Idő kell még a csapat átalakításához, de a Bolton az előző 3 meccsen biztató jeleket mutatott taktikai szempontból. Jelenleg 3-2-9 mérleggel a kieső zónában tanyázik a társaság, vendégként pedig csak 3 gólt lőtt 7 meccs alatt. A kapuból továbbra is hiányzik Bogdán, Trotter pedig a középpályán hiányzik továbbra is.

Az oddsok szerintünk enyhén szólva nem tükrözik a jelenlegi viszonyokat. Ugyan a Bolton még formálódik Lennon kezei alatt, de játékában komoly fejlődés mutatkozott az elmúlt három meccsen, ellenben a Norwich képtelen azt a játékot mutatni, mely céljai eléréséhez szükséges lenne. Mindemellett a Kanárik is átalakulóban vannak, hiszen az osztályváltás mindig megvisel egy csapatot, számos kulcsjátékos távozott nyáron, így még nem érett össze igazán a hazai csapat, ennek fényében pedig érthető hullámzó teljesítménye. Szerintünk a Bolton meglepetést okozhat a forduló péntek esti nyitómeccsén: a Norwich nem győzött meg minket, a Wanderers viszont utóbbi meccsein annál inkább, komoly érték van az X2-es tippben még akkor is, ha közel sem a "nap tutija"!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!