<>

 
 
 
A hazaiak tíz meccse nyeretlenek, a múlt héten is verettük őket. A berlinieknek tökéletes lehetőség kínálkozik a három pont begyűjtéséhez.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.69

Az Eisbärennek át kell gázolnia a Straubingon

A hazaiak tíz meccse nyeretlenek, a múlt héten is verettük őket. A berlinieknek tökéletes lehetőség kínálkozik a három pont begyűjtéséhez.
DEL
Straubing - Eisbären Berlin
Péntek, 19:30 óra

A Straubing Tigers hihetetlenül pocsék formában van, legutóbbi tíz meccsüket elbukták, csak egyszer szereztek pontot, 6 ponttal állnak 16 mérkőzés után, 27:62-es gólarányuk messze a liga legrosszabbja. Hazai jégen is a DEL legrosszabjai, hét meccsen 6 pontot gyűjtöttek 14:26-os gólarány mellett. Sokat elmond, hogy a legjobb játékos csak a 64. helyet foglalja el a liga kanadai táblázatán, Reed 9 pontos (2+7), míg Yeo 8 pontja (3+5) sem túl sok. A kapuban a DEL legrosszabbja áll, az amerikai Bacashihua 87,7%-os teljesítménye rossz, akárcsak 4,17-es kapott gólátlaga, ezért egyre több lehetőséget kap Strahlmeier, aki 89,7%-kal véd.

071. Straubing - Eisbären Berlin, 2 (1.69) - Tippmix

A hétszeres DEL-bajnok Eisbären Berlin a 14 csapatos liga 10. helyén áll, ám annyira szoros a mezőny, hogy a 3. helytől csak 4 ponttal vannak lemaradva. Gólarányuk pozitív, 39:35, akárcsak összmérlegük, eggyel többször nyertek, mint kikaptak. Idegenben ötvenszázalékosak, háromszor nyertek, háromszor kikaptak. Legponterősebb játékosaik Rankel és Pohl 12-12 pontosok (7+5 és 6+6), Braun 11 (2+9), Mulock pedig 10 (2+8) ponttal áll. Kapusuk, a finn Vehanen korábban KHL-bajnok volt, ezért 90,1%-os védési hatékonysága ahhoz képest alacsony.

A két csapat idén már találkozott, szeptember 14-én 5-1-re nyert Berlinben az Eisbären. A két együttes közül egyértelműen a vendégeké a patinásabb, 2005 és 2013 között hétszer nyertek DEL-t, keretük is jóval erősebb.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!