<>

 
 
 
A Montpellier és az ázsiai BL-döntő visszavágóján az Al-Hilal győzelmét várjuk a szombati bevállalós rovatban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A Montpellier mellé BL jön

A Montpellier és az ázsiai BL-döntő visszavágóján az Al-Hilal győzelmét várjuk a szombati bevállalós rovatban.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

178. Montpellier - Evian TG, 1 (1.97) - francia bajnokság, 20:00

Két rossz formát mutató csapat harcol egymással a 12. fordulóban. A Montpellier az elmúlt években szétesett, középcsapattá vált, idén sem várható tőle több, ennek megfelelően 11 forduló után 14 ponttal a 13. helyen áll. Otthon hullámzóan teljesít: három sikere mellett kétszer kikapott, de a Monaco és a Bordeaux elleni 0-1-es vereség megmagyarázható. Nem kap sok gólt (11), de cserébe nem is rendez gálákat győzelmei során (9 lőtt gól). Friss hiányzó nincs: Bakar és Ait-Fana hiányzik továbbra is a csatársorból.

Az Evian jó eséllyel kiesési gondokkal küzd majd idén (is), nemrég három meccset tudott nyerni zsinórban, de ezt két vereség követte, melyek során gólt sem rúgott. Vendégként a Lorien csapatát legyőzte, de ezen kívül nem tud felmutatni semmi biztatót. Két támadó ráadásul sérült és a védelemből is van egy hiányzó. A Montpellier otthonában nem egyszerű nyerni, szerintünk az Evian még pontot sem szerez majd!

185. Al-Hilal-Western Sydney, az Al Hilal nyeri a trófeát (2,14) - Ázsiai Bajnokok Ligája, 18:30

A szaúdi ezüstérmes fogadja az ausztrált a döntő visszavágóján, 0-1-ről folytatják. Az Al-Hilal egy borzasztóan hazai pályás csapat, a fontosabb mérkőzéseken akár 60 ezer ember is kilátogat, talán a legjobb hangulat itt van egész Ázsiában. A BL-ben az előző öt meccsét úgy nyerte meg, hogy még gólt sem kapott, viszont 13-at lőtt. Az egész kontinens legjobb játékosa itt játszik, Asamoah Gyan, akiről gyilkossági vádak reppentek fel, de nem valósak. A Western Sydney a nem túl acélos ausztrál liga élcsapata, rendkívül hosszú utazásból érkezik, idegenben borzasztó passzban van, az utolsó öt meccsén négy vereséget és egy döntetlent számlál, hármat kapott a Sydneytől, négyet a Melbourne-től, és hasonló vezéregyénisége sincs, mint az araboknak. Szerintünk lehozhatja két-három nullára.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!