<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Feltámadt a Newcastle, botladozik a 'Pool

Zsinórban három meccset nyert meg a Newcastle United, amilyenre szinte évek óta nem volt példa. A Liverpool viszont kissé szétcsúszott mostanában.
Premier League
Newcastle United – Liverpool
Szombat, 13:45 óra

Amikor már minenki arról beszélt – a drukkerek pedig reménykedtek –, hogy végre kirúgják Alan Pardew-t, akkor hirtelen feltámadt, és zsinórban három mérkőzést megnyert a lesajnált Newcastle. Előbb a Leicestert odahaza 1-0-ra, majd jött a Tottenham elleni idegenbeli 2-1, amire sokan felkapták a fejüket, de az igazi bombameglepetés a szerdai, Manchester City elleni Ligakupa volt: a Szarkák idegenben győztek 2-0-ra. Ez pedig már valami. Ayoze Perez kezdi bejátszani magát a kezdőbe, így ottmaradhat, merte Papiss Cissé továbbra is sérült. Emmanuel Riviere viszont visszatér, így ők ketten rohamozhatnak majd a 'Pool ellen. Siem de Jong, Cheik Tioté és Mike Williamson játéka még kérdéses.

A Liverpool felemás játékot produkál a szezonban: Luis Suárez elvesztése egyelőre nagy érvágásnak tűnik, főleg, hogy a helyére szerződtetett Mario Balotteli szinte semmit sem csinál. A csapat négy győzelemmel, két döntetlennel és három vereséggel áll a tabella 7. helyén, utóbbi öt meccséből csak kettőt tudott megnyerni. Abból is volt olyan, amit mázlival (a QPR-t két öngóllal verték 3-2-re). Valahogy nem áll össze ezúttal a vörösök támadójátéka, mint az előző szezonban, és a védelemmel is komoly problémák vannak. Innen egyébként nagyon fog hiányozni José Enrique, aki térdsérülés miatt nem bevethető. Ráadásul Brendan Rodgers kénytelen legjobb támadóját is nélkülözni, Daniel Sturridge sem bevethető, akárcsak Mamadou Sakho és Jon Flanagan.

Tipp

Newcastle – Liverpool, 2,5 gól felett (1.65)

Mellék tipp

Newcastle – Liverpool 1,X (1.75)

A Newcastle több kulcsjátékosát is pihentette a City elleni mérkőzésen, és még így is sikerült meglepetést szereznie. A 'Pool pedig idegenben nem annyira ütős, mint kellene. Mi egy kőkemény csatát várunk, amelyen valószínűleg nem fog vendégsiker születni, gólok viszont annál inkább. A két csapat legutóbbi tíz összecsapásából csak kétszer fordult elő, hogy nem esett legalább három találat. Most is erre fogadnánk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!