<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Gigászok csatája: Manning Brady ellen

Egymásnak feszül az amerikaifoci-bajnokság két legjobb formában lévő irányítója: Peyton Manning és Tom Brady is a másik védelméből készül bohócot csinálni. Tippünk? Pontok! Persze lesz még más meccs is.
NFL, 9. hét
Kansas City Chiefs – New York Jets
Vasárnap, 19:00

Hiába már bármi, a New York Jets története egyik legrosszabb szezonját produkálja. A csapat szinte minden részlegen csődöt mondott, mind a védelem, a támadók és a szakmai stáb is pocsékul teljesít. A szezonban egyetlen meccset nyert a gárda, egyébként az utóbbi hetekben mindig óriási vereségekbe szaladt bele. Kivéve a Patriots ellen, de az csoportrangadó volt, arra brutálisan felszívták magukat. Legutóbb otthon kapott ki a csapat a gyenge Buffalo Billstől 43-23-ra. Most a Kansas City ellen, idegenben semmi esélye a gárdának. A Chiefs kezd magára találni, legutóbb a San Diego ellen idegenben győzött a gárda, majd legázolta a St. Louis Ramst. Most is egy jelentős különbségű győzelmet várunk a csapattól.

Tipp

Chiefs – Jets hendikep -8,5 1 (1.80)
NFL, 9. hét
San Francisco 49ers – St. Louis Rams
Vasárnap, 22:05

Tiszavirág életűnek tűnt a Rams feltámadása, a St. Louis ugyanis hiába győzte le óriási meglepetésre a bajnok Seattle Seahawks csapatát, egy hétre rá ugyanolyan pocsékul játszottak, mint előtte és simán beleszaladtak egy 34-7-es vereségbe a Kansas otthonában. Most az ellen a San Francisco ellen sem jósolunk sok jót a gárdának, amelynek egyrészt égető szüksége van a pontokra, másrészt pedig két hete már elgázolta a Kosokat idegenben. A 49ers négy győzelemmel és három vereséggel kissé lemaradni látszik a Seattle és az Arizona mögött, ezért mindenképp bele kell húznia a csapatnak. A Rams ellen kötelező a győzelem, aminek ráadásul magabiztosnak kell lennie. Egy legalább tíz pontos különbséget látunk a csapatok között, főleg, hogy két hete idegenben már nyert 31-17-re a Frisco. Most is hasonló eredmény születhet.

Tipp

49ers – Rams hendikep -9,5 1 (1.75)
NFL, 9. hét
New England Patriots – Denver Broncos
Vasárnap, 22:25

Abszolút a forduló csúcsrangadója. Az NFL két legjobb formában lévő irányítója méri össze erejét. A kimenetel megjósolhatatlan, ám az már nem annyira, hogy pontok bizony lesznek majd szép számmal. Mindkét csapat közel 40 pontot szór meccsenként, függetlenül az ellenféltől, így tényleg nem lehet másra számítani, mint egy rengeteg pontos mérkőzésre. A gárdák legutóbbi öt mérkőzésén négyszer is 50 pont fölé jutott a mutató, ráadásul bőven. Egy nagyon kiélezett, végig szoros mérkőzésre van kilátás. Egyik védelem sem annyira jó, hogy a másik brutális támadóit meg tudják fojtani, ráadásul az oddsok kissé csalókák, hiszen főleg a Denver védelme van nehezebb helyzetben a sok új arccal és sérültekkel. Nagyon jó meccset várunk a rangadón.

Tipp

Patriots – Broncos 51,5 pont felett (1.60)
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!