<>

 
 
 
A hétközi bukta után a zebrák rendezik soraikat, és elhozzák mindhárom pontot a Carlo Castellaniból.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Az újonc ellen talpra állhat a Juventus

A hétközi bukta után a zebrák rendezik soraikat, és elhozzák mindhárom pontot a Carlo Castellaniból.
Olasz bajnokság
Empoli - Juventus
Szombat, 18:00 óra

Az Empoli újonc a ligában, célja a bennmaradás kivívása, és eddig ennek megfelelően is teljesít. 9 ütközetben 7 egységet szerzett a kék-fehér gárda (1-4-4), odahaza 1-1-2-es a sora, csak a Palermót verték Tavanoék. Maurizio Sarri együttese rossz passzban fogadja a bajnokot: a gárda két vereséget szenvedett el a közelmúltban, ráadásul riválisok győzték le Moroékat. A keretben az elsőszámú kapus sérült, egy csereközéppályás hiánya viszont nem nagy érvágás.

161. Empoli - Juventus, 2 (1.45) - Tippmix

Allegri Juvéja elveszítette veretlenségét a hétközi fordulóban: a zebrák a Genoa vendégeként buktak. A kikötővárosiak ellen fölényben futballoztak Tevezék, ám a hajrában a piros-kékek bevitték a mindent eldöntő találatot. A bajnoknak nincs ideje kesergésre, ugyanis sűrű a menetrendjük: ma bajnoki, majd a jövő héten a BL-ben kellene most már virítani. Pogbáék vezetik a Seria A-t, 22 pontjukhoz 16-4-es gólarány párosul, csak úgy, mint a farkasoknak. A Juve idegenben eddig 3-1-1-es statisztikát hozott össze, a Sassuolonál remiztek Llorentéék, és ugye Genoában kaptak ki. Ez volt a két utolsó túrájuk, közben viszont verték simán a Palermot Torinóban. Barzagli, Caceres és Evra, tehát három bekk továbbra is sérült, szerdán a Bonucci, Ogbonna, Chiellini, Lichtsteiner védelem szerepelt - ma is sanszos e kvartett bevetése. Elől Morata kaphat bizalmat Allegritől, a középpályán pedig Pirlo vár bevetésre.

Sokáig nem agyaltunk a tippen: egyszerűen ösztönös megérzésünk, hogy a Juventus behúzza e három pontot. Viszonylag ritkán fordul elő Buffonékkal, hogy három idegenbeli meccsük közül egyet se nyerjenek meg, ráadásul az ellenfél is szerény játékerőt képvisel. Nálunk a zebrák a favoritok, szerintünk sima 2-est hoz az ütközet!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!