<>

 
 
 
A Liverpool, a Hull City és a Southampton Angliában, míg a Debrecen és a Videoto az NB I-ben győzhet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: Három angol, két magyar

A Liverpool, a Hull City és a Southampton Angliában, míg a Debrecen és a Videoto az NB I-ben győzhet.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre minden délután! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

151. Liverpool-Chelsea, 2 (2,15) - angol bajnokság, 13:45

A Vörösök Luis Suárez nélkül más csapat, Madridban is csak bekkeltek. A Chelsea nem vette komolyan a Maribort, de a bajnokságban ilyen rangadót nem szórakozik el. 2-es.

152. Burnley-Hull City, 2 (2,63) - angol bajnokság, 16:00

A bukik még nem jöttek rá, mennyire gyenge a Burnley, mi azonban már hetek óta nyerünk vele. Ráadásul a Hull jó kis csapat remek támadóerővel, és eredményekkel. Remek oddsért 2-es.

155. Southampton-Leicester City, 1 (1,45) - angol bajnokság, 16:00

A Szentek szorzója egyre alacsonyabb, de annyira brutális formában vannak, hogy nem tudjuk kihagyni őket. A Leicester a villámrajt után fárad, nyugodtan veretjük.

161. Kecskemét-Videoton, 2 (1,75) - labdarúgó NB I, 14:00

A Kecskemét szűkös forrásokból gazdálkodva ügyesen lavírozik, de az NB I-et szanaszét verő Videoton ellen így sem lesz túl sok esélye. Még akkor sem, ha az éllova idegenbe jön.

165. Debrecen-Dunaújváros, 1 (1,33) - magyar bajnokság, 20:00

A Loki 1,33-ért a kiesőjelölt ellen... Komolyan? Azért mert a Loki beragadt az ősszel, nem rossz csapat, jó formába lendült, Pápán 10 emberrel nyert, ez is sima lesz.

 
 
  • 3feribadi2014november07.23:28ÚjVálasz

    Hull City szerintem necces, eléggé X szagú, a többi viszont szerintem is jönni fog.

     
  • 2rokakoma2014november07.20:22ÚjVálasz

    Ez attól függ, hogy mit jelent neked 5 rongy :) Ötöskötésben azért erős, de én ki tudok állni minden tipp mellett. A Hull Citynél azóta kiderült, hogy van néhány hiányzó, de szerintem így is meg tudja oldani.

     
  • 1Tippmix Ben2014november07.19:15ÚjVálasz

    Ezt az 5 meccset merhetem 5 ronggyal rakni?

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!