<>

 
 
 
Habár az idegenben lőtt gólnak köszönhetően egyelőre az olaszoknál az előny, az (alábecsült?) PSV nem esélytelen a San Siróban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Létezik-e csoportkör AC Milan nélkül?

Habár az idegenben lőtt gólnak köszönhetően egyelőre az olaszoknál az előny, az (alábecsült?) PSV nem esélytelen a San Siróban.
Bajnokok Ligája-rájátszás, visszavágó
Milan–PSV - szerda, 20.45

Eseménydús találkozót vívott egymással előző kedden Eindhovenben a PSV és a Milan csapata, rengeteg helyzet és lövés tarkította a párharc első felvonását, az 1–1-es végeredmény a lehetőségek alapján akár 5–5 is lehetett volna.

Olasz oldalról megközelítve a párharcot mindenképpen értékes lehet El Shaarawy idegenben szerzett találata, egy pillanatra sem dőlhet hátra azonban Massimiliano Allegri gárdája, mert ha ráül az eredményre, könnyen ráfázhat. A hétvégén elrajtolt olasz bajnokság első fordulója ráadásul rémálomszerűen kezdődött a milánóiaknak, Luca Toni és az újonc Verona ugyanis óriási meglepetésre legyőzte a piros-feketéket, így van mit kijavítani és jóvátenni, mert ha a hétszeres BL győztes gárda nem jut be a csoportkörbe, kérdéses hogyan számolnak majd el saját lelkiismeretükkel, illetve a szurkolóik éktelen haragjával Balotelliék... Csatárposzton a válogatott játékos, Giampaolo Pazzini továbbra is sérült, akárcsak a hátvéd, Daniele Bonera, rajtuk kívül azonban elviekben mindenki hadra fogható.

Fő tipp: Milan–PSV, mindkét csapat gólt szerez (1,62) - Betclic Bátrabbaknak: Milan–PSV, a PSV jut tovább (3,50) Betclic

A PSV sem várhatja felhőtlen előjelekkel a visszavágót, Phillip Cocu csapatának sem sikerült igazán a főpróba, bár az eindhoveniek legalább az egyik pontot elhozták a Heracles otthonából (1–1). A hétvégi döntetlenen kívül viszont 3 győzelem is áll az együttes neve mellett az Eredivise idei kiírásában, ráadásul ők már egy körrel ezelőtt becsatlakoztak a Bajnokok Ligája selejtezősorozatába (simán, 5–0-s összesítéssel búcsúztatták a belga Zulte Waregemet), tehát sokkal több tétmeccs van a hollandok lábában, ez mindenképpen előnyt jelenthet a számukra. A keret egyedüli hiányzója a svéd középpályás, Oscar Hiljemark.

A hazaiak nyilván nem fognak kapkodni, hiszen jelenlegi állás szerin ők állnak továbbjutásra, egy PSV gól azonban mindent megváltoztathat és igen jó esélyt látunk arra, hogy a gyors és kreatív támadók beveszik Abbiati kapuját. Otthon azonban a Milan sem maradhat találat nélkül, pláne, hogyha az El Shaarawy-Balotelli-Boateng-Muntari négyes egyszerre rohamoz, így elsősorban a gólváltást tartjuk a legvalószínűbbnek a mérkőzésen. Ami pedig a végkimenetelt illeti, előre is elnézést kérünk az olasz futball és a rossonerik szerelmeseitől, de meglepetés szagot érzünk a levegőben...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!