<>

 
 
 
Egy brit fogadó annyira nem hisz David Moyes munkájában, hogy egy vagyont rakott kudarcára Spanyolországban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Meggazdagodik, ha Moyes kiejti a BL-csapatot

Egy brit fogadó annyira nem hisz David Moyes munkájában, hogy egy vagyont rakott kudarcára Spanyolországban.

Hétfőn írt alá a Manchester United eddigi páratlan történetét egyetlen esztendő alatt romba döntő szakember a múlt szezonban még a Bajnokok Ligájában szereplő Real Sociedadhoz egy másfél éves szerződés keretében.

Kegyetlenül nehéz feladatot vállalt, hiszen a szebb napokat látott, a nyáron jól szétkapott együttes éppen egy hete szerezte meg alig második győzelmét a La Ligában. Jelenleg csak a 15. helyen áll, és az Európa-ligában a selejtezőt még augusztusban elveszítette.

A kinevezés hallatán az egyik vezető brit fogadóiroda játékosa 750 fontot, majdnem 300 ezer forintot tett fel arra, hogy a borzalmas idény után visszatérő Moyesszal a Sociedad kiesik a La Ligából, azaz az utolsó három hely valamelyikén zár.

A Manchesterhez közeli Bury városából származó szerencsevadász 16-szoros oddsal rakta meg bátor tippjét, ami azt jelentheti, hogy 12 ezer fontot (4,8 millió forintot) kaszál, ha tényleg folytatja katasztrofális munkáját az Everton korábbi sikeredzője.

Szerinted igaza lesz a fogadónak?

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!