<>

 
 
 
A hullámzó teljesítmény nyújtó luleaiak számára nem okozhat gondot azon Leksand legyőzése, amely idegenben csak egyszer volt képes nyerni.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Lulea a leggyengébb vendéget fogadja

A hullámzó teljesítmény nyújtó luleaiak számára nem okozhat gondot azon Leksand legyőzése, amely idegenben csak egyszer volt képes nyerni.
Svéd jégkorongbajnokság
Lulea-Leksand
csütörtök 19:00 óra

A Lulea nagyon jól kezdte az idei szezont, sorozatban hatszor nyert, azóta viszont produkált ötmeccses nyeretlenségi sorozatot is. Jelenleg a 8. helyen állnak a 12 csapatos SHL-ben, viszont annyi szoros a mezőny, hogy a 4. Vaxjö csak 2 ponttal gyűjtött többet náluk. Gólarányuk pozitív, 55:50, hazai jégen is jók, 10 meccsből hatszor nyertek. Legponterősebb játékosuk Nakyva, aki 16 pontos (7+9), míg Zaar 13 (3+10), Ledin és Chris Abbot 12-12 (6+6) pontot gyűjtött. A kapuban Lassinantti stabil pont, 91,9%-kal teljesít 2,22-es kapott gólátlaga mellett.

014. Lulea-Leksand, 1 (1,70) - Tippmix

A Leksand a svéd bajnokság utolsó helyén áll 21 meccsen gyűjtött 21 ponttal. A szezont 7 vereséggel indították, a 44 lőtt gól a legkevesebb, a 66 lőtt kapott gól pedig a második legtöbb az SHL-ben. Idegenben kifejezetten pocsékok, 10 meccsből 1-szer voltak képesek nyerni, a másik 9 meccsen pontot sem szereztek vendégként. Legjobbjuk Sallinen és Ryno 14-14 ponttal (8+6 és 3+11), Bergenström pedig 13 pontos (10+3). Kapusuk, Alsenfelt 91,2%-os védési hatékonysága nem rossz, viszont 3,03-as kapott gólátlaga az.

A két csapat idén egyszer már találkozott, szeptember 25-én Leksandban 8-0-s verést osztott ki a Lulea a hazaiaknak. Csütörtökön is a Lulea sikerét várjuk.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!