<>

 
 
 
Azt szokták mondani, a sportfogadás a férfiak világa, erre a héten alaposan rácáfolt a gyönyörű brit élsportoló.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A szépség 2000 forintból nyert 20 milliót

Azt szokták mondani, a sportfogadás a férfiak világa, erre a héten alaposan rácáfolt a gyönyörű brit élsportoló.

A hölgy nem akárki, hanem a szigetországban sztárként ünnepelt Jessica Ennis korábbi versenytársa, a mindössze 25 éves Karla Drew, aki a nem mellesleg válogatott hétpróbázó. Azt gondolnánk, hogy az atlétikához ért igazán, de a héten kiderült, hogy a labdarúgás az ő igazi vadászterülete.

A keddi barátságos fordulóból csemegézve ugyanis egy 10 mérkőzésből álló kötést rakott meg az egyik nagy helyi fogadóirodánál, és a szerencse rámosolygott. Dolgát nehezítette, hogy nem is tétmeccsekről volt szó, hanem számos tartalékos, kísérletező csapat lépett pályára. És mégis!

Karla megjósolta Brazília, Franciaország, Anglia, Olaszország, Portugália, Németország és Észtország győzelmét, illetve a lengyel-svájcin a döntetlent, néhány hajrában szerzett találat segítségével, mielőtt jött két európai idő szerint további két éjszakai összecsapás. Nem bírta ki, neg is írta a Twitterén a nagy hírt, miszerint meggazdagodik, ha Uruguay meglepetésre legyőzi Chilét és Panama X-szel Kanadával.

Pontosan így alakult, ezzel nagyjából 2000 forintos tétből 20 millió forintot termelt alig néhány óra leforgása alatt.

„Sorsfordító nyeremény ez nekem, mivel mesterszakos hallgatóként nem vagyok jogosult semmifajta támogatásra. A célom, hogy folytassam tanulmányaimat sportpszichológia PhD-n, így valóra váltva álmomat" - árulta el szerdán.

„Aludni terveztem a két éjszakai mérkőzés előtt, azonban túlságosan izgatott voltam, így csak frissítgettem az eredményt követő oldalakat az ágyamban. Csak akkor kezdtem felfogni, hogy mi történik velem, amikor az utolsó 10 percre fordult a Panama-Kanada rangadó. Még mindig nem hiszem el, hogy megnyertem!"

Le a kalappal!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!