<>

 
 
 
Az újonc jól tartja magát a bajnokságban, odahaza félelmetes, ám szerintünk az Ibrahimovic-csal felálló bajnok megfosztja őket hazai veretlenségüktől...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.46

A PSG elbánhat a másodosztály bajnokával

Az újonc jól tartja magát a bajnokságban, odahaza félelmetes, ám szerintünk az Ibrahimovic-csal felálló bajnok megfosztja őket hazai veretlenségüktől...
Francia bajnokság
Metz - PSG
Péntek, 20:30 óra

A Metznek - olybá tűnik - nem lesznek kiesési gondjai az idei kiírásban. A bordók tavaly megnyerték a másodosztályt, a keretet egyben tartották, és céljuk az élvonalbeli tagság meghosszabbítása. Ehhez egyébként a legjobb úton járnak: 13 mérkőzést követően 18 egységgel a 9. helyről várják a folytatást. Saját közönségük előtt, a Stade Saint Symphorien-ben 4-2-0-ás, egészen ütős statisztikát hoztak össze Albert Cartier fiai. A Rennes-nek és a nantes-nak sikerült pontot csennie tőlük, kapitulált náluk viszont a Lyon is. A forma igencsak szeszélyes, mert amennyire jól tolják odahaza Maigáék, annyira cudarok a túrákon. Mindenesetre eddig stabil középcsapatként könyvelhető el a Metz. A keret nem lesz teljes, ugyanis a házi gólkirály sérült, rajta kívül az asszisztokban jeleskedő bekk is kidőlt a sorból, illetve egy cserecsatár is.

102. Metz - PSG, 2 (1.46) - Tippmix

Laurent Blanc együttese úgy tűnik, begyújtotta a rakétákat. A fővárosiak a válogatott szünet előtt négy bajnokit húztak be zsinórban, közben győztek a BL-ben is, ráadásul a pontvadászatban a legnagyobb riválist fektették két vállra: a Marseille 2-0-ra maradt alul a párizsiakkal szemben. És a találkozónak volt még plusz hozadéka: visszatért a piros-kékekhez Zlatan Ibrahimovic! A svéd óriás csereként lépett pályára, de a hétközi Eb-selejtezőn már a kezdőben kapott helyet, és, ha már pályára lépett, gólt is szerzett. Kellenek is a találatok a centertől (is), ugyanis hiába a veretlenség, Cavaniék sok meccset adtak ikszre, és jelenleg még "csak" a második helyen állnak 27 ponttal (7-6-0).

Idegenben 3-4-0-ás mérleget hoztak össze Mouráék, és a pontvesztések nem is rangadókon történtek, hanem kiscsapatoknál. Ám nem mostanában! Az utolsó két kirándulás már sikeres volt (Lorient, Lens), úgyhogy érthető módon optimista a hangulat az öltözőben. Van der Wiel eltiltása letelt, így újra bevethető a holland bekk - számottevő sérültje nem is lesz a párizsiaknak a találkozón.

A PSG viszont nem mostanában nyert a Metz-nél! 2003-ban arattak utoljára diadalt a fővárosiak - most azonban előzni akarnak Mottáék, ehhez pedig nyerniük kell, és nyernek is! Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!