<>

 
 
 
Eheti sztártippelőnk nem más, mint a köztudottan futball – és Újpest – rajongó rapper és műsorvezető, Majoros Péter, alias Majka!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Majkánál a Vidi és az Inter a nyerő

Eheti sztártippelőnk nem más, mint a köztudottan futball – és Újpest – rajongó rapper és műsorvezető, Majoros Péter, alias Majka!
MTK – Diósgyőr, X

- Mindkét oldalon sok barátom futballozik, így nem igazán tudnék dönteni, legyen döntetlen!

Arsenal – Manchester United, 2

- Már a kérdés is sértő, mi más lehetne a mérkőzés kimenetele, mint megalázó vendéggyőzelem?! Itt az ideje, hogy a Vörös Ördögök feltámadjanak és a földbe döngöljék az ágyúsokat!

Schalke – Wolfsburg, 1

- A Schalkét összeszedettebb, jobb csapatnak tartom, ráadásul a vendégek mezszíne sem túl szimpatikus a számomra... Hazai győzelmet várok!

Barcelona – Sevilla, 1

- Fix egyes, a Barcán és a Reálon kívül nincs más csapat a spanyol bajnokságban, maximum az Atletico. Könnyed katalán sikert várok!

Lazio – Juventus, X

- A Juvét tiszta szívből utálom, már csak azért is, mert elvitték Manchesterből Paul Pogbát... A Lazioért sem rajongok, úgyhogy ne örüljön senki, legyen X!

Videoton – Ferencváros, 1

- Ha valamikor, akkor most illene Nikolicsnak elővennie a góllövő cipőjét és 5-6 góllal megszórnia a zöldeket.... Szívem szerint 8-0-t mondanék, de talán ekkora különbség nem lesz, mindenesetre simán győz a Vidi!

Győr – Debrecen, X

- Ez már egy kicsit nehezebb kérdés, két jó csapat találkozik, a játékosállományt tekintve minkét gárdának az élmezőnyben lenne a helye. Szerintem nem bírnak majd egymással!

Milan – Inter, 2

- Izgalmas meccs lesz, hiszen az olaszoknál ez az Újpest – Fradi. Nekem Itáliában az Inter a csapatom, úgyhogy remélem, alapos verést mérünk a piros-feketékre!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!