<>

 
 
 
A Barcelona és a Schalke is bajba kerülhet a hétvégi bajnoki rangadón, amikor a Wolfsburg és a Sevilla érkezik.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Barcelona- és Schalke-bánat?

A Barcelona és a Schalke is bajba kerülhet a hétvégi bajnoki rangadón, amikor a Wolfsburg és a Sevilla érkezik.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

134 Schalke - Wolfsburg 2 (2.35) - német bajnokság, 15:30

Nem igazán talál magára a Schlake csapata, hiába van már új edző a klubnál. A királykékek a legutóbbi két mérkőzésüket is elveszítették, előbb a Sporting páholta el őket a Bajnokok Ligájában, majd a Freiburg némi meglepetésre nagyon simán a bajnokságban. Most az ellen a Wolfsburg ellen kellene javítani, amely legutóbbi nyolc (!) tétmérkőzését megnyerte és immár tíz mérkőzés óta veretlen. Nem is csoda, hogy a második helyen áll a csapat a tabellán, közvetlenül a Bayern München mögött. Forma és mutatott játék alapján eléggé vendégnek tűnik ez az összecsapás. Főleg, hogy Draxler játéka továbbra is kérdéses a hazaiaknál.

170. Barcelona-Sevilla, 0-1, 2 (3,75) - spanyol bajnokság, 20:00

A 2. fogadja az 5. helyezettet a 12. fordulóban. A Barcelona hiába a nagy nyári erősítések, nem lett jobb csapat, legalábbis egyelőre nem az. Védelme ugyan sokáig húzta a ligában, de Párizsban és Madridban hamar kiderült, hogy nem annyira jól záró mégsem. Gerard Piqué, a hátsó alakzat eddigi vezére egyre inkább kifelé halad a keretből, Lionel Messi nincs csúcsformában, Luís Suárez még nem épült be. Otthon is verhető. A Sevilla jól átvészelte a nyarat, a keret elvileg gyengébb Rakiticcel, de valójában megoldották a pótlását. Idegenben az Atlético Madrid és a Bilbao otthonában is elvérzett, ami nem valami jó előjel, de annyira hatalmas oddsot kapott Barcelonában, hogy egy kísérletet megér X, 2.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!