<>

 
 
 
Hiányzók itt, eltanácsolt játékosok, morális válság ott. Hazai sikert várunk a kiesési rangadón Nyíregyházán...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Nyíregyháza is belerúghat a Pécsbe

Hiányzók itt, eltanácsolt játékosok, morális válság ott. Hazai sikert várunk a kiesési rangadón Nyíregyházán...
Labdarúgó NB I, 15. forduló
Nyíregyháza-Pécs
szombat 18:00 óra

A 15., azaz hivatalosan az utolsó őszi fordulót rendezik a Mennyei bajnokságban. Hőseink közül egyik sem dőlhet hátra, ugyanis nagyon közel tanyáznak a kiesőzónához. Az újonc nagy reményekkel, értékes igazolásokkal vágott neki a szezonnak, ám Csábi Józseffel igencsak döcögött a szekér. Érkezett Mátyus János, és a piros-kékeket fel is rázta az új mester. Ugyan két idegenbeli vereség becsúszott, de Újpesten és Diósgyőrben is olykor jól futballoztak Kosticék - nem mellékesen a két ütközet között verték otthon a Halit. A szünet előtt a keleti rangadó érzékeny veszteségekkel járt, ugyanis Nagy Zoltán piros, Törtei Tamás pedig ötödik sárgáját kapta meg. Ők kihagyják a mai csatát, viszont Bajzát visszatérhet.

Otthon eddig gyenge Pekárék mérlege: 2-2-4-es soruk sebezhetőségre vall. Összességében 11 egységgel a 12. helyről várják a folytatást a keletiek - a vonal alatti Dunaújváros 9 pontnál jár...

127. Nyíregyháza-Pécs, 1 (2,20) - Tippmix

A pécsiek helyzete még instabilabb: 10 ponttal a 14. pozíciót foglalják el a baranyaiak. Véber nagyűr távozása sem hozta meg a várva várt felemelkedést - a piros-feketék esnek kelnek a bajnokságban. Otthon katasztrofálisak, idegenben még egészen elfogadhatóan tolják Pölöskeyék (2-2-2). A formával már vannak gondok, öt vesztes mérkőzést követően utaznak a Nyírségbe Márkvárték. A sikertelenség újabb "áldozatokat" követelt: Mohl és Wittrédi szabadlistára került. A Kulcsár-id.Dárdai páros egyelőre nem találta meg a siker kulcsát... Rossz hír, hogy Polekszics kapus súlyos sérülést szenvedett a Győr ellen, így az első számú hálóőr az idén már nem lesz bevethető. Néhányan kisebb sérüléssel bajlódtak még a héten, így a kezdőcsapatban még sok a kérdőjel.

Mátyus Jánost jó szakembernek tartjuk, aki képes nagyszerűen motiválni játékosait. És ma épp a lelkesedésnek, a küzdeni akarásnak lesz döntő szerepe. Szerintünk ebben a kategóriában a nyírségiek a baranyaiak fölé nőnek - emiatt húzzuk mi be a hatait!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!