<>

 
 
 
A Real Madrid úgy nyeri gólokkal mérkőzéseit, hogy meg sem erőlteti magát. Az újonc Eibart is kivégezheti.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ujjgyakorlat vár a Real Madridra

A Real Madrid úgy nyeri gólokkal mérkőzéseit, hogy meg sem erőlteti magát. Az újonc Eibart is kivégezheti.
Spanyol bajnokság, 12. forduló
Eibar-Real Madrid
szombat 18:00 óra

A hispán élvonalban a 12. fordulót rendezik, és az újonc bizony nem bánná, ha most érne véget a szezon. A piros-kékek ugyanis a játéknap előtt az előkelő 10. pozícióból várták a folytatást, 13 pontjuk (3-4-4) kimondottan jó rajtról árulkodik. Odahaza, a Ipurua Municipal Stadium-ban igazi döntetlen specialista (1-2-1), a Sociedadot verte, a Deportól kikapott.

Gaizka Garitano alakulata a válogatott szünet előtt kétszer is túrázott: előbb nyert a darazsaknál (Rayo 2-3), majd kikapott Malagán (2-1). Ez utóbbi vereség különösen fájó volt Arruabarrenáéknak, hiszen előnyből szenvedtek vereséget, ráadásul két alapbekkjük is kiesett a mai meccsre: Lillo és Navas rendre a kezdőben kapott eddig szerepet, nélkülük nagyon nehéz lesz összepakolni a védelmet...

168. Eibar-Real Madrid, 1-0, 2 (1,56) - Tippmix

És a támadósor sem lesz teljes, ugyanis Lekic és Piovaccari sem biztos, hogy vállalni tudja a játékot. Ez pedig azért így összességében sok hiányzó...

És ráadásul a listavezető látogat a baszkokhoz: a Real emberemlékezet óta nyeri a tétmeccseit, a fehérek bombaformában vannak! 27 egységükből 12-őt túráztak össze Bale-ék (4-0-1), egyedül a San Sebastian-i kirándulás nem hozott pontot. Ancelotti mester idei Madridja meggyőző, és bár a védelem olykor ingatagnak bizonyul, Ronaldóékm rendre (sokkal) többet lőnek, mint amennyit kapnak. A szünet előtt nyolc bajnokit húztak be Pepéék zsinórban, halkan jegyezzük meg, hogy valamennyi siker hendisre sikeredett, még a Barca elleni is...

A múlt héten teljesen kiürült a Real öltözője a válogatott mérkőzések miatt, és bizony lett is áldozata a selejtezésnek: Modric súlyos sérülést szenvedett, vele hosszú ideig nem számolhat a szakvezetés. Rajta kívül Illarramendi sérült.

A két keret között elképesztő különbség mutatkozik, ráadásul a házigazda védelme erősen tartalékos lesz. Még a komplett csapattal is nehéz dolga lett volna az újoncnak, hát még így... Az az érzésünk, hogy Benzemáék nem ismernek tréfát, és ezúttal is legalább kettővel nyernek - hendis V a mi tippünk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!