<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Durván lebecsülik az Arizona Cardinalst

Óriási oddsot kapott az Arizona Cardinals a bajnok Seattle ellen. Pedig a vendégcsapat szárnyal, szoros meccset hozhat. A New England viszont valószínűleg kiüti a Detroitot. Az Atlanta pedig otthon verheti a Brownst.
NFL, 12. hét
New England Patriots – Detroit Lions
Vasárnap, 19:00

Minden tiszteletünk a Detroité, hiszen az egyik legszimpatikusabb csapat a ligában: kiváló támadókkal és brutális védelemmel rendelkezik, amely bárki ellen megállja a helyét. Kivéve, ha az a bárki egy élete formájában játszó New England Patriots. A Hazafiak óriási meccseken vannak túl, hiszen két közvetlen riválisukat is földbe döngölték (Denver és Indianapolis), így esélyük nyílt az első számú kiemelésre a rájátszásban, ami azt jelentené, hogy végig hazai pályán játszhatnának. Ez óriási előny lenne, gyakorlatilag bemasíroznának a döntőbe. Bőven 30-40 pontok felett teljesít Tom Brady és a támadók, míg a védelem pont annyit enged csak az ellenfeleknek, hogy abból ne legyen baj. A Detroit remek csapat, de ahogy múlt héten az Arizon ellen, úgy várhatóan itt is be fog bizonyosodni: még nincs egy szinten a legnagyobbakkal.

Tipp

Patriots - Lions hendikep -6,5 1 (1.70)
NFL, 10. hét
Atlanta Falcons – Cleveland Browns
Vasárnap, 19:00

Erőn felül teljesít a Cleveland Browns és hiába van ott a rájátszás kapujában, már régóta sejteni lehetett, hogy előbb-utóbb kipukkad a csapat. Ez be is következett a múlt héten, amikor kilátástalan játékkal odahaza nagyon simán kapott ki a közepes erősségű Houston Texanstól. Az Atlanta Falcons viszont úgy tűnik, hogy megtalálta azt, ami a rájátszáshoz kell és a kezdeti botladozások után két meccset is nyert zsinórban a gárda. Steven Jackson ismét döntő faktor lehet a meccsen, hiszen miután a Cleveland támadói kevés pontot csinálnak, a Browns a védelméből kénytelen élni. Épp ezért fontos kérdés, hogy mennyire tudják megállítani Jacksont. Szerintünk nem nagyon. Főleg, hogy újabb két fontos láncszem esett ki a tengelyből.

Tipp

Falcons – Browns 1 (1.55)
NFL, 9. hét
Seattle Seahawks – Arizona Cardinals
Vasárnap, 22:05

Egyre valószínűbb, hogy nem lesz címvédés idén az NFL-ben. A Seattle Seahawks ugyanis hiába volt félelmetes tavaly, idén már beleszaladt jó pár pofonba a gárda. Ráadásul főleg a mutatott játékkal van gond, nem is a kisiklásokkal, hiszen még a nyert meccseken sem volt olyan meggyőző a bajnok. Az Arizona Cardinals viszont félelmetes. Tíz forduló alatt kilenc győzelem áll a Cardinals neve mellett és hiába veszítette el nemrég kezdőirányítóját a csapat, a beugró Drew Stanton azonban remekül állja a sarat. Mindenesetre az elmondható, hogy a Seattle-nek mindenképp kötelező a győzelem, ám vannak komoly problémák a csapatnál, nem csak a játékban, hanem a fejekben is. A Cardinals szép, egyenletes teljesítményt mutat. Még ha össze is jön a hőn áhított győzelem a Seahawks számára, kizártnak tartjuk, hogy kiütéses siker legyen. A Cardinals végig ott fog loholni a bajnok nyakán.

Tipp

Seahawks - Cardinals hendikep +7,5 2 (1.75)
 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!